Kurshelg med Teamjegliker Kull 2

Teamjegliker

Vi har hatt den andre samlingen med kull 2. Første samling var på Filefjell i oktober da vi startet opp. Dette er den andre samlingen, som på mange måter er mer spennende. Vi kjenner hverandre, vi vet hva vi holder på med. Jentene har blitt vant til å være på diett og trene hardere enn før. De har forstått hva det går i og det er tid for å stramme inn og fokusere ytterligere.

Lørdagen bestod av tre stasjoner, som nevnt i bildet over. Jeg delte jentene i grupper slik at de kunne rullere. Søndagen hadde også tre grupper, men de ble delt annerledes slik at alle fikk være litt tettere med alle. Jeg tror jeg fikk den utfordringen til å gå opp! 

Kull2_samling2__35

Vi startet dagen med en oppsummering, samt en presentasjon av Nikki Jenkins og Harald Flaskerud. Nikki er profesjonell i bikinifitness og kommer fra Liverpool. Jeg har tidligere trent med henne (etter jeg selv stilte vel og merke), og jeg visste at dette var riktig å gjøre den gangen jeg besøkte henne først. Nikki har fått sett Norge for første gang og likte det lille hun rakk å se. Det var jo mørkt når vi ikke jobbet, hun kom sent fredag og reiste tidlig i dag. Men så kommer hun igjen. Nikki jobber ekslusivt for Teamjegliker i Norge.

Harald  er helt rå på mental trening. For meg er det viktig at jentene yter sitt beste og har hodet med seg på veien. Harald jobber med tankekraft og berører et svært undervurdert område ved mennesket. Nemlig energiene våre, tankemønstrene og fortiden vi underbevisst går og preges av. Han hjelper oss å omprogrammere oss fra frykt og dårlige tanker om oss selv. Det er jo bare tanker, sant? De er ikke ekte, vi har bare likevel programmert oss selv til å tro det.

Jentene ble overrasket og jeg tror de fleste av dem har åpnet opp for å tro på noe mer enn hva de har gjort tidligere. De kunne kjenner at noe lettet og forsvant fra kroppen. Det er en litt skremmende opplevelse kanskje, men så utrolig spennende når man ser det fungerer. Noen av jentene fikk fjernet smerter i kroppen de har gått lenge med. Hvor interessant er vel ikke det?

Kull2_samling2__22

Dette var den første runden vi hadde med Harald på laget, og jeg er overbevist om at det var riktig. Derfor skal han også være med på samlingene fremover. Det er flere av jentene som sverger til at de vil bruke mer tid på ham.

Nå er jo dette noe han jobber med, så du der hjemme kan også ta deg nytte av tilbudet hans på egen hånd om du vil. Du kan lese mer på Facebooksiden hans: Strongevolution.no

Kull2_samling2__31

Mens Harald (over) har hatt jentene i dype og personlige samtaler, har Nikki (under) lært jentene å posere. Fra å ikke kunne noen ting, til å forstå hva de selv skal repetere og øve på fremover.

Christian Egner (under), som er teamets coach, har målt fettprosent og satt jentene inn i ny diett. Om noen skulle lure på hvem Christian er, så er han verdensmester i feltet og har utallige NM i kroppsbygning. Han er antidop og tror på ren mat og riktig trening. Det liker vi! Teamjegliker skal kun ha det aller beste!

Kull2_samling2__16Kull2_samling2__36

Andrea og Rikke får ta over Snapchat for en stund. Det viste seg å være morsomt. 

Kull2_samling2__39

Dag to av samlingen:

De smiler når de skal smile. De ler når det er grunn til å le. De er fokusert når de skal være fokusert. Her går vi gjennom det nye treningsprogrammet teoretisk før de skal rundt på postene sine og praktisere øvelsene. Dag to bestod av T-walk, I-walk og mer poseringstrening med Nikki. På de andre stasjonene fikk grupper på tre og fire personer gjennomgang av det nye styrkeprogrammet de skal følge. 

Kull2_samling2__46

Jentene har fått kjørt føttene sine. De har kjent hvor tungt det er å stå lenge i høye heler og de vet hva de må øve på. Det å bli vant til høye heler er et must. Det er ikke noe å utsette, for da gjør det vondt på scenen. Blir man vant til det, slipper det å ta fokuset når andre ting skal ta fokus. 

Kull2_samling2__52Kull2_samling2__57

Etter å ha posert og gått foran hverandre, har Nikki en til en for å terpe på stegene. 

Kull2_samling2__54

Så kan man puste litt og hvile føttene fra heler. Jeg blir så stolt av disse. Og det å kjenne hvor mye det driver meg å faktisk drive dette teamet i mål, det er unikt! 

Kull2_samling2__64Kull2_samling2__68 kopier

Teamjegliker har noen grunnleggende verdier. Vi skal være mennesker. Vi skal ta vare på hverandre. Ingen i teamet skal føle seg utenfor selv om man ikke har kommer like langt på sin reise. Vi erfarer og vi støtter hverandre opp. Også er vi venner. Det har blitt skapt mange vennskap gjennom dette året. Både på Kull én og to. Noe jeg blir varm og glad inni meg av. 

Kull2_samling2__71

Håvard Landsem var med oss på dag to. Han er også på topp i bransjen og er en god venn av Christian. Jeg har også kjent ham i mange år og synes det er stas å la ham trene teamet. Han har vunnet flere NM i kroppsbygging og har også satt verdensrekord i roing. Han driver med friidrett og har tatt førsteplass i så mangt at jeg ikke vet nok til å nevne det. 

Kull2_samling2__72
Kull2_samling2__90

Jentene fikk være publikum for hverandre når de skulle gå. Det er en fin øvelse. Dette er mer skummelt enn selve scenen faktisk. Og den fryktet for scenen skal vekk. Nerver er greit på selve dagen, det er jo vanlig, men alle skal være trygge på reisen og vite at den dagen de skal på scenen, så er de jo i form. Derfor ikke noe å bekymre seg for! 

Kull2_samling2__76

Utrolig glad for å ha hatt Nikki her i helgen. Vi har funnet tonen sammen på jobb og privat. Superhyggelig å snakke engelsk en hel helg. Da barnefar ringte i går svarte jeg med: Hello!

Kull2_samling2_

Her har vi hele gjengen samlet. Vi mangler fire stykker fra teamet her, men de er i rute og henger fremdeles på selv om de ikke kunne komme i helgen. Du kan følge Teamjegliker på Facebook, her kommer det før- og etterbilder. Så kan du følge Teamjegliker på Snapchat. Jentene har faste dager de snapper på. Du vil dermed få en ny jente å bil kjent med hver dag.

Vi kan også meddele at Teamjegliker nå er en egen klubb, slik at jentene slipper å stille for Partner. Det gjør systemet enklere og vi er uavhengig når det kommer til sponsorer.

Jeg gleder meg allerede til neste helg. Om du vil være med i Teamjegliker kull 3, kan du lese mer om det her!

4 kommentarer

 1. Du verden for en kjempeflott gjeng dere har fått med på teamet, og det er kjempemorsomt å følge med utviklingen deres på snapchat 🙂 Jeg blir jo motivert selv til å trimme, og å holde meg i form 🙂

  Ser ut for at dere har hatt en kjempeflott helg 🙂 Lykke til fremover for både dere som jobber med dem, og til kullet 🙂

  Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

  Hilsen Toril
  http://www.torilkremmervik.no/blogg

  1. tingjegliker

   Takk for det, Toril 🙂

 2. Martine

  Hei Anette! Denne kommentaren passer ikke helt til innlegget, men lurer på om du noen ganger angrer på at du opererte brystene dine? Og hvilke tanker du har rundt silikon i dag? Er selv 24 år og har fått to barn. Tenker på å fylle ut brystene mine litt, men samtidig så er jeg usikker. Har også tenkt på jentene mine og at jeg ikke ønsker å påvirke de til og senere endre på utseende.
  Håper du kan komme med noen råd. Super blogg du har. Sender deg en god klem.

  1. tingjegliker

   Jeg synes ikke du skal gjøre det om du er usikker 🙂 Jeg hadde ikke gjort det igjen, tror jeg. Om jeg skulle tilbake i tid og tatt valget 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *