25 minus med et smil og frosne føtter

Innspillingen var ikke helt smertefri, men vi satser på at det å lide litt gir noen ekstra fine resultater. Vi hadde først en runde hvor vi holdt ut til vi hadde mistet all følelse i føttene, og litt til. Så var det inn på et varmt badgulv, av  med alt av sokker og sitte der til vi hadde følelsen tilbake. Deretter ut igjen og en runde til med det samme.

linni_ol3_2

Filmfotograf og regissør PG, Petter Katastrofe, meg, Linni, Gabrielle, Money (han heter visst det) og foran, Dennis.

linni_ol3_1

Utsikten er fra bakken ved Dr.Holms hotell.

linni_ol3_9

Jeg må le litt av mitt eget antrekk, men det er altså utstyret jeg har. Morsomt er det at jeg aldri har sett noen andre med den samma Kaari Traa-buksa. Kanskje det var en ekstra spesiell kolleksjon? Eller kanskje det bare er meg som ikker er ofte nok i bakken. 

linni_ol3_13linni_ol3_15 copy

Låta sprer litt festglede, rett og slett. Videoen skal slippes i starten av februar. Bak låta er Linni, Katastrofe og Morgan.  Jeg er spent. Man kan aldri vite hvordan en låt blir tatt imot av folket, men jeg vil tro at det blir en liten landeplage mot påske og after-ski. 

linni_ol3_17linni_ol3_18

Hvis du vil se litt i arkivet på tidligere ting jeg har vært med på opp gjennom, kan du klikke her. Alle bildene fra bakken er tatt av Joakim Kleven.

2 kommentarer

  1. Anna H.

    Haha har Kari Traa twintip i samme kolleksjon som buksa di! Matcher perfekt 😉

    1. tingjegliker

      Ha ha, så kult, Anna 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *