Du blir styggere for hver dag som går

Nå skal jeg fortelle deg noe som er helt sant. Hvordan det hele henger sammen, trenger du ikke å forstå. Du kan bare ta det til deg og bestemme deg å tro på meg. Jeg har rett, og du har feil om du på noen måte mener noe annet.

januar_outfit_45

Du ser deg i speilet. Det samme ansiktet. Det samme stygge ansiktet som sist. Jeg lover deg at du blir styggere og styggere for hver dag. Hver gang du forteller deg selv at du er stygg, så blir du styggere. Du bestemmer faktisk selv.

Kan du snu det?

Det samme gjelder når du håper å ikke bli avvist. Du håper å ikke drite deg ut. Du vil ikke bli ydmyket. Så lenge du fokuserer på det du ikke vil, så er det det som skjer. Fordi at alt du sier er din egen sannhet.

Jeg vil si at du er vakker. Og når du sier du er stygg, lager du en usann sannhet. Så underbevisstheten din elsker deg og forguder ditt vesen, mens du forteller deg at du er stygg. Det som skjer er at alt i livet ditt går ut av vater.

Eksempel feil:  Jeg håper jeg ikke blir avvist av ham igjen (du sender ut et ønske om å bli avvist).
Eksempel riktig: Jeg håper han ser meg og får stjerner i øynene når jeg smiler til ham.

Du må ha fokus på det du ønsker. Jeg klarer ikke fatte meg i korthet her, hvis jeg skal fortelle hvordan alt henger sammen. Men stol på meg. Du må fokusere på det som skal skje, ikke på det som ikke skal skje. Du bestemmer selv hva som skal skje, selv om du ikke skjønner eller tror på det.

Prøv dette i én hel uke: Fortell deg selv at du er fin. Snakk kun fint om andre. Ikke nedlatende på noen som helst måte om noen andre. Stryk ut ordet ‘ikke’ fra alle setninger hvor du skal utdype hva som skal skje. 

10 kommentarer

 1. Det er som tatt rett ut av The Secret av Rhonda Byrne. Har du lest den og fått en åpenbaring 🙂 ?

  1. tingjegliker

   He he. Jeg har skrevet dette fra hjertet mitt, jeg. Men jo, det handler om det samme. Den boken leste jeg for 7 år siden 🙂 Åpenbaringen har jeg ikke fått før i høst 🙂

 2. Hei,

  Kommentarene vises ikke lenger på forsiden din..? Skal det være slik?

  1. tingjegliker

   Jeg vet ikke helt hva som skjer med hva akkurat nå, men jeg skal finne ut av det. Takk 🙂

 3. Dette trengte jeg! Tusen takk!

  1. tingjegliker

   Takk selv, C.

 4. Herlig lesing! Liten fun fackt, viste du at hjernen forstår ikke ordet ikke?
  Det finner jeg fascinerende, og ironisk.. Samtidig som det forklarer meg mye.
  Eksempel: du går på butikken og tenker «jeg skal ikke kjøpe sjokolade, jeg skal ikke kjøpe sjokolade»
  Det hjernen din faktisk hører da er «jeg skal kjøpe sjokolade, jeg skal kjøpe sjokolade».
  Ikke er enn misskobling for hjernen, men hvorfor, det vet vi ikke!
  Etter jeg lærte dette, så har jeg virkelig begynt å hate ordet ikke.

  Men det er som du sier, tankesettet man har kan endre så mye! På speilet mitt henger det en lapp, der står det «du er vakker, du er god nok, du duger»
  Den ser jeg på hver morgen, smiler litt, og slik lager jeg meg en god dag!

  1. tingjegliker

   Hei, Anette. Takk! Ja, det vet jeg. Det er fantastisk. Det er ikke hjernen, men Universet, som ikke forstår det. Det er bare en vei eller en annen. Derfor er det budskapet som blir fulgt i det man sier. Det man fokuserer på, skjer. Fantastisk lapp. Det ga meg inspirasjon til et innlegg 🙂

 5. Så gøy å høre at jeg også kan inspirere litt ! Blir spennende å Lese innlegget!
  Må da innrømme at det er du som er inspirasjonen bak dagen, du med din setning som «lag deg en fin dag».
  Ja for tenk, eg skal for pokker lage meg en fin dag, for det er så mye kjekkere å gå ut av døren med ett smil, enn å surmule!

  Ting går opp og ned, det gjør det for alle, men jeg vil være på topp når jeg starter dagen, da er det lettere å holde seg på topp, og lettere å jobbe mot universet som prøver å gjøre dagen kjip.
  Jeg liker å lage meg en fin dag!

  1. tingjegliker

   Takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *