Kunstneren David Bowie

Mens jeg skriver hører jeg på David Bowie. I går så jeg en dokumentar på tv om ham, og sendte en melding til ham som presenterte meg for Bowie sin musikk. Som en takk på en måte. Jeg tipset også følgerne mine på snap om programmet. Lite visste jeg at han faktisk allerede hadde gått bort. Det så jeg først i avisene i dag. En merkelig følelse. 

Skjermbilde 2016-01-12 kl. 17.54.01

Hvis du ikke vet noe om denne mannen, ville jeg tatt en time eller to på YouTube for å se videoene hans. Alle er unike og han har lagt sjelen i det. Det handler ofte om stjernene. Denne låta under, slapp han i fjor, men videoen bare noen dager før han døde. Under der igjen har jeg lagt inn favoritten min fra 2013. Det er så magisk å se inn i øynene hans. En fantastisk kunstner. På de eldre videoene kan man se han før han begynte å fikse på tenner og diverse. Jeg liker Bowie, virkelig. Den helt nye plata kan du høre på Spotify her.

Denne er nr.1 på den nye plata hans. Jeg grøsser av å se den. Det er mye å tolke og forstå blant alt han har gjort og rørt ved. Jeg føler en liten sorg av at han har forlatt, men så er det et helt livsverk med musikk å trøste seg med. Se på denne siste. Jeg elsker alt, men spesielt fra midten og ut. Om døden. Og den svarte stjernen.

Mimre litt mer? Her har du han sammen med Queen. Hva er din Bowie-favoritt?

3 kommentarer

  1. Du må høre på Heroes!! så fiiiiin <3 Nydelig tekst.

    Og når du skal danse når ingen ser deg må du høre på "Fashion".

    1. tingjegliker

      Det er notert 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *