Vil du være med i Teamjegliker kull 3? Spaniatur inkludert!

Det er snart en tid for å starte et nytt kull. Vårt andre kull er på sin reise mot å nå sine mål, og det er kanskje den tøffeste tiden for dem akkurat nå. 

11888134_1647192708831428_8348191049185769285_o

Hva er teamjegliker?

Teamjegliker er et team satt sammen av meg (Anette Marie Antonsen) og Christian Egner. Sistnevnte er verdensmester i fitness og man kan fint kalle ham en nerd på området trening og diett. Dette er det han har viet livet sitt til og vi vet at resultatene kommer så lenge vi fulger planen vi lager. Teamet har medlemmer fra hele landet med seg. Det er alt fra treningsvante folk til de som ikke kan noe, men ønsker å lære.

Noen klarer ikke reisen over dørstokken og synes det er tungt alene. I et team som dette er man flere og man er alle ulike. Sammen er man sterkere og teamet har vist seg å gi resultater til dem som er villige til å legge guts i det.

reisen fitness

Hvorfor startet jeg teamjegliker?

Nyttårsaften utfordret Christian Egner meg til å stille i fitness. Jeg startet på diett 6. januar 2015 og stilte på en scene 14. april. Det var hard trening, men det helt rått å finne ut at jeg var i stand til akkurat dette. Jeg trodde ikke at min kropp kunne bli muskuløs eller fit på denne måten.

Forandringen fikk meg til å innse at man vet altfor lite om kosthold, egentlig. Trene kan vi, og det har jeg vel alltid gjort. Ved å øke mengden og kun spise ren mat skjedde det sjokkerende mye på kort tid. Jeg ønsket å la flere få muligheten. Derfor ville jeg starte et team. Sammen med Christian fant vi ut hvordan vi skulle lage en pakke for nettopp dette. 

kull1 kopier

Teamjegliker Kull 1

Disse bildene over er tatt litt ut i reisen. Det første kullet var like nytt for meg som dem. Jeg hadde opplevd reisen, men jeg visste ikke hva jeg kunne få til med en hel gjeng. Vi startet med mange, noen falt av og noen kom i mål. Noen holder fremdeles på og skal stille sammen med Kull 2. Det er ikke alle som har like kort reise, men alle kommer uansett i mål. Tålmodighet er nøkkelen. 

kull 2 marbella kopier

Teamjegliker Kull 1 i Marbella

I det første kullet hadde vi en ekstra reise som man kunne være med på mot slutten. Vi var i Marbella og trente to ganger om dagen på et senter like ved. Vi var spredt over tre leiligheter og hadde et minnerikt opphold. På en slik reise legger vi inn en kosekveld eller to. Da er det ut og spise på restaurant og drikke et glass vin eller to.

Skjermbilde-2015-09-20-kl.-21.00.57

Fredrikstad Open, september 2015

Sju av jentene mine kom seg i mål. Ja, jeg kaller dem for det. Det er scenen som er målet. På en slik reise blir man godt kjent og jeg blir litt glad i alle sammen. Det er mye fysisk man skal igjennom og det er tider hvor det kommer tårer og frustrasjon til syne. Båndet mellom jentene blir sterkere hver gang det skjer, og vennskapene man får skal man ikke ta for gitt. Det er mange som har fått venner de har med seg videre i livet.

kull2teamjegliker

Teamjegliker Kull 2

Denne gangen visste vi hva vi gikk til. Vi la inn mye spennende på oppstarten og reiste like greit opp på Filefjell. Her bodde vi i en fantastisk stor hytte og fikk virkelig en god start på reisen. Jeg lærte av det første kullet. Oppstarten burde inkludere overnatting, da blir vi mye bedre kjent og knytter oss litt med en gang.

Se bilder fra den første helgen deres her.

Teamjegliker-1024x576

Teamjegliker Kull 2, andre samling

På andre samling hadde jeg fått mer kunnskap og hjelp i teamet. Harald Flaskerud har blitt teamets egen mental-trener. Jeg ønsker å ta vare på hodet til jentene under denne reisen. I tillegg har vi vår egen Nikki Robinson fra Liverpool som underviser jentene i posering og det å gå i høye heler. Flere av jentene har null erfaring med heler, derfor er det viktig å trene mye. Både Nikki og Harald er med oss videre i neste kull.

Se bilder fra andre samling med kull 2 her.

Skjermbilde-2015-09-20-kl.-21.29.25

Må man stille i fitness for å være med i Teamjegliker?

Nei, det må man ikke. Du må være motivert og du må være klar for å jobbe knallhardt. Det er ingen dans på roser og du blir heller ikke lykkelig av å stille i fitness. Hvis målet er å leve med en fitness-kropp, har du feil fokus. Dette er mer en psykisk utfordring enn fysisk og du må ha et ønske om å presse deg selv ut av komfortsonen.

Det viktigste for meg er at du er motivert og har lyst å oppleve en magisk reise med nye venner. Jeg bryr meg ikke om hvordan du ser ut ved startstreken. Jeg fordrar ikke negativ energi og det å dra andre ned i gjørma. Ja, det blir tøft, det blir tårer, og vi skal støtte hverandre. Men viktigst er det å finne gleden i det, ha det moro langs veien og heie på hverandre. Man glemmer ikke denne reisen og det er en sinnsyk opplevelse å få vite at man faktisk klarer det.

resultat

Hva skjer i Teamjegliker Kull 3?

Dette kullet er heldig, for vi har så mye erfaring at denne reisen blir full av overraskelser. Oppstart finner sted 16. og 17. april. Dette kullet blir fulgt med flere samlinger mot september. Noen stiller og de som ikke stiller: De er med og heier lagkameratene over målstreken!

Dette kullet er litt dyrere enn de forrige, men denne gangen har vi en reise til Spania inkludert i prisen. Vi skal bo på et femstjerners resort som er helt amazing. Her er flybilletter, opphold og mat dekt. Turen finner sted 23. – 29. mai. Hvis du allerede vet at du ikke kan være med på turen kan du si fra. Hvis man har problemer med en av dagene kan man se på løsninger for å komme en dag senere eller reise hjem før. Dette er i så fall et unntak.

Oliva Nova Spain kopierDu kan

se mer om Oliva Nova på deres hjemmesider.


Hvem kan være med i Teamjegliker?

Alle kan være med, men prioriterer dem som er over 18 år. Om du er over 16 år må foreldrene dine godkjenne dette og vi ser på behovet ditt for å være med på noe slikt.

Hvordan blir du med i Teamjegliker?

Send mail til anette (at) tingjegliker.no  – merk med ‘teamjegliker kull 3’.  Legg ved profilbilde av deg selv, samt bilder i undertøy forfra, siden og bak. Bildene skal være nye. Kopier og fyll inn følgende skjema i mailen du sender. 

(NB!Hvis du anser deg selv som overvektig og ikke vil stille i fitness, men gå ned i vekt – merk med: ‘Vektjegliker’.)

Navn:
Alder:
Høyde:
Vekt:
Nærmeste storby:
Hvordan er treningsrutinene i dag/ hvilken forhold har du til trening?:
Hva er forholdet ditt til sunn/ usunn mat?
Vil du stille i fitness? Hvilken gren? Hvorfor? (hvis du ikke vil stille, beskriv situasjonen din):

Hvorfor jeg ønsker å være en del av teamjegliker:

Du vil motta et tilbud i retur hvis vi ser at du er egnet for å være med på denne reisen. Der vil du få pris og hva som inkluderer i prisen.

Følg Teamjegliker på Snapchat og Instagram og Facebook!

50 kommentarer

 1. Ann kristin

  Er det mulighet å få vite pris før man sender inn søknad? Eller må man sende inn søknad, få tilbudet og evt takke nei til det?:)
  Har så sykt lyst å bli med på et slikt oppleg akkurat hva jeg trenger:) opplevelsen, og god gammeldags disiplin arbeid :p
  (men ikke stille til fitnes)

  1. tingjegliker

   Hei, Ann Kristin. Du mottar et tilbud når du søker, der står det pris. Etter du har mottatt denne kan du velge om du vil takke ja til tilbudet eller ikke 😉

 2. Therese

  Har såå lyst til å bli med, men har ikke råd dette halvåret (studentlife). Håper det blir et kull 4, hihi! 😀 Lykke til!

  1. tingjegliker

   Takk for det, Therese 🙂

 3. Marte B

  Så dersom man har fått en Mail i retur med priser osv, skal man bare takke ja viss man ønsker å være med, og så er man med? Eller? 🙂

  1. tingjegliker

   Det stemmer 🙂

 4. Anne Lise

  Hei!:)

  Når er søknadsfristen?

  1. tingjegliker

   Slutten av mars, men vi tar inn hele veien og sender tilbud. Så det fylles raskt opp 🙂

 5. Hei! Jeg har veldig lyst til å være med i kull 3, men det er en ting jeg lurer på før jeg sender inn en søknad. Man skal vel sende inn bilder uansett?

  Jeg ønsker forresten ikke å stille, men å gå ned i vekt. 🙂

  1. tingjegliker

   Ja, det er i orden 🙂

 6. Hei Anette Marie,
  De som ikke har sjansen til å være med til Spania, vil de få ett tilbud som ikke inkluderer den prisen? Eller hvordan er det?

  1. tingjegliker

   Hei, Emilie. Vi kommer til å se på noe avslag i siste delbetaling. Denne informasjonen står i tilbudet 🙂

 7. Viss man bor langt unna Oslo og andre møtesteder, vil flyreisen bli dekt i prisen ?:)

  1. tingjegliker

   Hei, Dina. Disse kostnadene til Oslo må man ta selv da.

 8. Kristin

  Hei, hvor er mailadressen man skal sende søknaden til? 🙂

  1. tingjegliker

   Hei, Kristin. Den står i innlegget også, men det er altså anette@tingjegliker.no

 9. Jente 18

  Hvis man er med i teamjegliker kull 3, og ikke kommer i konkurranseform til konkurransen, får man plass med engang med teamjegliker kull 4 til samme pris eller blir det en lavere pris hvis man blir med to `sesonger`?

  1. tingjegliker

   Dette blir man enig om underveis 🙂

 10. Jente 18

  Hvis man vil satse i bikini fitness, kan teamjegliker kun være et start eller et team man stiller med i flere år fremover? eller hvordan er den prosessen?

  1. tingjegliker

   Hei. Det kan være begge deler. Det kan være en start og en fortsettelse 🙂 Teamjegliker har jenter som har gått igjennom teamet, og som holder på selvstendig inntil de skal stille 🙂

 11. Hei!
  Du skriver oppstart 16 og 17 april? Gjelder dette diett + trening også? Hatt lyst til å være med i teamet lenge, men alltid noe som crasher. Denne gangen er det en russetid som ikke slutter før den 17 mai..

  1. tingjegliker

   Hei, Maria. Du kan jo starte 16.april også får rusetiden da det den trenger, så starter du igjen etter den er ferdig 🙂

 12. Hei . Mor til 2 , som har sluttet helt m og ta vare på seg selv

  1. tingjegliker

   Tror det mangler noe tekst her? 🙂

 13. Nyskjerrig

  Sendt mai idag, men når går du igjennom de ?

  1. tingjegliker

   Hei, jeg går gjennom når jeg har tid, det varierer. Man må være tålmodig. Min mailboks er litt vel aktiv om dagen 😉

 14. Madeleine

  Hallo Anette!
  Er det for sent å sende inn mail til kull3?
  Dette hadde vært et fryktelig fascinerende opplegg å være med på! 🙂

  1. Madeleine

   Woops! Never mind – jeg leste det nå lengre opp her!
   Mail er sendt 🙂

 15. Hei. Er det mulighet å melde seg på?

  1. tingjegliker

   Hei, Elise. Ja, det er mulig om du er rask 🙂

 16. Nysgjerrig&Håpefull

  Hei!

  Er det fremdeles mulig å melde seg på?

  Hvor mange samlinger er det i Oslo?

  Jeg er ei jente som pleide å trene og være aktiv, men som de siste årene har slitt en del personlig, og dermed har denne delen av livet blitt nedprioritert. Dette ser ut som en kjempemulighet til å komme i gang igjen og få tilbake motivasjonen for trening, men er redd det kan bli for tøft. Hva slags jenter er det dere ser etter?

  1. tingjegliker

   Hei. Jeg tror det er litt dumt å ta en så spontan avgjørelse om du ikke er sikker på hvor tøft det er. Du kan følge jentene på teamjegliker på Snapchat og eventuelt melde deg på til høsten (kull 4) 🙂

 17. Har fulgt med kull 2 fra start, og det har vart en utrolig spennende a se pa snapchat storien til jentene! Etter denne helgen fikk jeg veldig lyst til a melde meg pa selv! Tror du at du kommer til a lage ett kull 4? 🙂

  1. tingjegliker

   Takk for det, Tuva. Kull 4 har opptak i august i så fall.

 18. Motivert jente

  Hei!
  Er det fortsatt mulig å melde seg på????

  1. tingjegliker

   Nå er det for sent 🙂

 19. Vil en kun få tilbakemelding om en er aktuell for teamet eller får en svar uansett?
  Venter spendt på svar.. 🙂

  1. tingjegliker

   Du får svar 🙂

 20. Håp om å bli med i kull4

  Hei!
  Jeg skjønner ikke helt opplegget. Trener man selvstendig etter en plan? Eller samles i en gruppe?
  Hvor mye tid tar treningen i hverdagen? Er dette noe en student f.eks. Kunne ha blitt med på?
  Eller blir dette som en helt ny «skole».
  Hvor kan man lese mer detaljert om dette?

  Usikker på om å stille i fitness er noe for meg, men en så hard trening som tester deg ut så mye er noe som interesserer meg! 🙂

  1. tingjegliker

   Dette får man mer informasjon om når man søker. Det er mye tid som må legges i det, ja. Man trener selvstendig, men vi har samlinger utover også 🙂

 21. Hei! Er det mulig å få informasjon på mail ang påmelding til Kull 4 når det er tid for det? Jeg er interessert i å være med, men for øyeblikket bor jeg på New Zealand så jeg ønsker å melde meg på til høsten. Håper på svar! Og BTW, det er helt rått å følge jentene dine på Snapchat og Instagram – de er rå hele gjengen!

  1. tingjegliker

   Takk, Ida. Tror du må følge med videre, så vil det komme informasjon når tiden er inne 🙂

 22. Hei! har veldig lyst å være med på neste kull,men jobber på fiskebåt å er borte ca annenhvær månde, å har ikke faste datoer. Så spørsmålet er om det er mulig å være med for det? Må man være med på alle samlingene? (I tilfelle jeg er ute) å er treningen lagt opp slik at man kan gjøre det hvor som helst?

  1. tingjegliker

   Man trener på egen hånd:) alt er mulig!

 23. Hei Anette Marie!
  Jeg har lenge fulgt med på både teamjegliker og vektjegliker på snapchat, og jeg fascinerer meg så for det dere gjør! I det siste har jeg vurdert det å melde meg på selv og lest mye om hva det innebærer. Virker supert, og det hadde vært så spennende å vært en del av det! Når blir det opptak til kull 4?

  Dere er rå! 🙂

  1. tingjegliker

   Hei, Lene. Takk for det. Opptak vil være i august 🙂

 24. Kristina

  Hei. Hvis jeg er intr i å være med på kull 4,er det for sendt å søke nå?

  1. tingjegliker

   Det er ikke for sent 🙂

 25. Hei Er det fortsatt opptak til kull 4? Eller kommer det flere?

  1. tingjegliker

   Hei, opptaket er over for kull 4, men det kommer kull 5 til våren igjen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *