Vil du reise til Spania på digital detox og selvutviklingstur?

I dag har vi funnet ut hvor vi skal bo på denne reisen. Det kommer til å bli helt fantastisk nydelig, og dette er utsikten vi har. Vi er utenfor støy og mas, og vi har vårt eget basseng og vår egen plass for å sole oss litt mellom slagene.

SAM_1347

Bukse fra hm. Genser her(annonselink)


Jeg har funnet ut noe, og det er at vi rett og slett kan ha det bra hele tiden. Vi kan være i ett med oss selv og nyte livet på en helt annen måte enn hva vi er kapabel til å forstå i denne tiden som vi nå lever i. Vi kan jo ikke forstå noe vi ikke vet for sikkert? Som hvordan det er å virkelig være tilstede. Leve nå. Ikke fortid, ikke fremtid.

januar_BeYoga_39

Hva om jeg sa at du kunne få det så mye bedre med deg selv? Jeg har ønsket å gjøre dette så utrolig lenge. Tiden er inne og jeg er klar.

10. – 16. oktober kan du være med meg og Harald pluss noen fler ned til Spania for å jobbe med selvutvikling. Det er en uke i varmen hvor vi skal jobbe sammen og lande i oss selv. Ingen mobil, ingen Internett. Vi skal koble helt av å kjenne på en tilstedeværelse og en lykke du kanskje ikke vet at bor i deg.

Denne uken blir ikke delt i medier eller på noen plattformer fra min side. Alle som er med er anonyme. Prisen for denne uken er 15.000,-. Reisen inkluderer fly, opphold, alt av mat og drikke i tillegg til mange timer med selvutvikling, prat og yoga. Det gjør ingenting at du ikke kan noe fra før, det er dette vi skal hjelpe deg med.

Skjermbilde 2016-01-21 kl. 00.32.57

Dette vet jeg, derfor kan jeg stå ved det. 

Hvis du ønsker å endre livet ditt, finne en større mening, føle at du har kjærlighet til deg selv og er tilstede, så kan du søke om å bli med. Send meg mail på anette @ tingjegliker.no – merk med tid jeg liker. 

I mailen må du fortelle meg litt om hvordan du har det. Hva som er utfordringene i livet og hva du føler du mangler. Legg ved et profilbilde av deg selv så vi har et ansikt å knytte historien til.

Her er kun få personer som får være med, og plassen vi skal bo på er Oliva Nova. Vi kommer til bruke god tid på å velge ut hvem som skal reise med oss. Det er viktig at vi setter sammen mennesker som kommer til å gå sammen. Alt som skjer denne uken forblir mellom oss som møtes, og du kommer til å få noen venner du aldri vil gi slipp på igjen. Du må ha et ønske om å endre livet ditt til det bedre.

Når du sender denne søknaden om å bli med vil du først få en bekreftelse med videre informasjon. Dette er lenge tid, så vi vil ha god tid på å velge ut de menneskene som reiser med oss. Jeg gleder meg, for dette kommer til å bli fantastisk fint for oss og de som er med oss. Søknadsfrist er 1.mai.

23 kommentarer

 1. Ååh, det hadde vært så fint å vært med på en sånn reise.

  1. tingjegliker

   Da håper jeg du sender en søknad 🙂

 2. Er dette noe du kunne tenke deg å arrangere i Norge et sted også? På sikt såklart ☺ jeg har så utrolig lyst til å søke men har en stor flyskrekk som hindrer meg fra å gjøre det

  1. tingjegliker

   Hei, May. Da sender du meg en mail. Jeg lover deg at vi klarer å fikse den flyskrekken og ta vare på deg når vi reiser. Du skal ikke behøve å bekymre deg for dette 🙂

 3. E ska søk ! 😀

  1. tingjegliker

   Så flott å lese, Line. Gleder meg til mail 🙂

 4. Hei! 🙂 Er søknad å regne som bindende påmelding? Det er jo som du skriver en stund til.

  1. tingjegliker

   Nei, det er ikke det. Du vil ikke være bundet før du har betalt første faktura, en del av beløpet. Info kommer når du har søkt 🙂

 5. erik fredrik alexander Lütken

  Let’s do this!

 6. erik fredrik alexander Lütken

  Dette kan bli meget bra!

  1. tingjegliker

   Takk.

 7. Benedikte

  Er det noen nedre aldersgrense på dette? Jeg er 17år.

  1. tingjegliker

   Nei, det er det ikke. Du kan være med selv om du er 17 år, så lenge foreldrene dine sier det er greit 🙂

 8. Therese

  Heisann 🙂 ! Eg har aldri før kommentert på en blogg. Men føler no for å gi deg tilbakemelding 🙂 Eg har følgt deg lenge på både blogg og snap, synes du er en utrolig inspirerende person. Møkje av da som du skrive/snakke om har endret msnge av mine tanker til det positive. Selv om eg aldri har møtt deg føler eg at du hjelper meg med flere ting psykisk ,og fysisk ettersom eg begynte å trene seriøst etter å ha begynt å følge deg. utrulig flott at du arrangerer en slik tur ! Hadde hatt utrolig lyst til å bli med på dette ,men har ikkje mulighet til det i år. Håper på at det vil bli arrangert flere slike turer i fremtiden. Stå på videre i jobben din , dette er noe du er god på til å nå ut til folk på en god måte. :)) og du virker flink til å ta vare på folk og vise at det ikkje bere er utsende og penger som betyr alt .

  1. tingjegliker

   Tusen takk for det, Therese. Det gleder meg å lese. Hvis denne turen fungerer bra, så kommer jeg garantert til å gjøre det. Det betyr mye for meg å hjelpe andre hvis jeg kan! 🙂

 9. Det høres fantastisk og skummelt ut. Dette vet jeg inne i meg at jeg trenger, sårt.
  Jeg skal definitivt søke <3
  Ser det fremfor meg allerede 🙂

  1. tingjegliker

   Så flott, Mari. Jeg gleder meg til å lese mailen din 🙂

 10. Marianne Helene

  Jeg skal sette meg ned og skrive søknad nå. Dette er noe jeg hadde hatt veldig godt av 🙂

  1. tingjegliker

   Flott, Marianne. Det gleder meg 🙂

 11. Ine Kristine

  Har lest bloggen din i lang tid, og følgt deg på snap siden du starta- du er et godt forbilde!

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Ina Kristine. Det varmer 🙂

 12. Lisa Maria

  Åhh dette hørtes fantastisk ut!! Skulle så gjerne ha søkt om å få bli med, men dessverre så er jeg på jobb offshore på dette tidspunktet 🙁 Ønsker deg masse lykke til med denne reisen, håper det blir flere….. Du er virkelig et fantastisk menneske, åpen, ærlig og naturlig!! Ønsker deg alt godt <3

  1. tingjegliker

   Takk for det, Lisa Maria 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *