Kosedress og hjemreise

Da var mitt opphold i Stockholm over. Jeg angrer ikke på at jeg shoppet litt i går, for jeg endte nemlig med å finne denne kosedressen på Zara. Den kan lett brukes med pumps som et fint antrekk også!

januar_Stockholm_19

Føler meg litt sånn tom. Kanskje jeg bare er nøytral? Jeg har uansett tømt meg for ord og jobber mye mens jeg har vært i Stockholm. Et utrolig arbeids-fokus å faktisk være vekk og jobbe. 

januar_Stockholm_18

Og her er hva jeg har shoppet til babyen i magen til Susan. Jeg gleder meg sånn til den ungen kommer ut i mai. Føles ut som at jeg selv skal ha barn. I tillegg kjøpte jeg pysj til både ham og jentungen min. Og en genser med en katt på. Reisegave til jentungen er populært, det vet jeg!

Kanskje jeg har litt bilder fra reklamefilmen og dele senere. Gleder meg sånn til å se jentungen igjen nå. Det blir fint. Håper at alle har en fin fredag. Jeg blir forresten kjempeglad når jeg ser at innlegg som dette er populært. Jeg ser det på delinger. Når dere deler det jeg skriver. Det gjør meg glad!

4 kommentarer

 1. Noen ganger trenger man rett og slett å shoppe litt! Brukte 1200 kroner bare på undertøy for noen uker siden, har ikke angret et sekund. Fikk mye for pengene også, nyttårssalg vet du. Noen ganger er det bare verdt det 😉

  1. tingjegliker

   Enig, Veronica 🙂

 2. Husker du hva joggesettet du har på deg heter og hva var prisen? 🙂

  1. tingjegliker

   Hei, Maria! Vet ikke hva det heter, men kjøpte på Zara. Husker ikke prisen !

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *