Jeg klemmer på trær

Det beste ved å være en raring, er at man til slutt ikke bryr seg om at andre synes man er rar. Steget fra å være et førsteinntrykk til å være seg selv helt og fullt, blir kortere og kortere.

Jeg kan gjerne presentere meg som skrullete og advare litt i grunn. Å være det man vil og gjøre som man vil, er en sånn befriende følelse. Tilfredsstillende. Ja, der sa jeg det. Det er tilfredsstillende å være seg selv. Det å ikke passe inn over alt kan være slitsomt. Altså, å tilpasse seg.

februar_Tina_5

Å være ærlig er så deilig. Snakke ærlig, være ærlig. Hvis man har noe man ikke vil dele, er det bedre å si at man ikke vil dele det, i stedet for å ikke være ærlig.

At jeg klemmer trær er bare en av mange ting. Det er aldeles ikke noen hemmelighet, for jeg har jo sagt det før. Forskjellen på da og nå, er at jeg kan kjenne at jeg får energi av det. Tidligere trodde jeg det bare var en fin greie uten at jeg visste effekten av det.

Du burde prøve det. Jo større treet er, desto bedre. Se for deg at treet gir deg energi – og hvis du er heldig kan du føle det.

God søndag! Senere i dag kommer ny episode av Tankeløs med meg og Harald.

PS: Drit i å tilpass deg andre. Bare slapp av og si det du vil og vær det du vil.

2 kommentarer

 1. Det er vanskelig å følge innleggene dine klokken 6 og 16 med det nye designet.
  Men klokken er 16 nå;)

  Lurer veldig på om det ble pus på dere? Er det bengaler dere har sett på?

  Gratulerer med morsdagen OG alle hjerters dag 🙂

  1. tingjegliker

   Dette skal bli bedre! TAkk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *