Vinn shopping med meg på G-sport!

På førstkommende torsdag, 25. februar kl.11.00, kan du og en venn få shoppe med meg på G-sports nye Concept Store Byporten. Jeg prøvde forsiktig å varsle følgerne gjennom snap i forrige uke, men nå kan jeg endelig skrive det hele. Dere får 2000 kroner hver og kan handle hva dere vil for dem. Vi får butikken helt for oss seg selv i en time før den offisielle åpningen. Det vil også bli lett servering av mat! Anledningen er nyåpningen av en konseptbutikk på byporten.

Legg igjen kommentar under om du vil vinne!

januar_trening_23

Til dere som ikke skulle vinne dette: Møt opp 12.00 og bli med på liv og røre. De første 50 som handler får en goodiebag av stor verdi! Jeg, Team Solli og Treningsfrue skal utfordre publikum til diverse øvelser. Kjenner jeg selv gruer meg litt til denne delen, men det skal bli utrolig moro!


Det kommer dessuten til å ose av tilbud i butikken med opp til -20 % i butikk fra 25.02 – 27.02: Gjelder på sko og tekstiler.

Meld gjerne din tilstedeværelse her på Facebook-eventet deres, og inviter venner. Det blir superhyggelig og vi kommer til å henge rundt i noen timer!

504 kommentarer

  1. Cecilie

    Ja, jeg vil gjerne vinne!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *