Min hverdagsluksus på film

God kveld i stuen! Fra fart og spenning skal jeg så klart gi dere en liten oppdatering i bloggen. Jeg sitter på senga med Sandra og slapper av i noen minutter før vi skal samles med resten av teamet nede i resepsjonen. På YouTube har jeg publisert en ny episode (nederst i innlegget) av reality-serien min. Synes det er så jækla kult med så mye fine tilbakemeldinger.

Hvis du liker det jeg holder på med og vil se mer, kan du vise meg med å abonnere på YouTube-kanalen min og dele videoer du liker. Jo flere som følger på, jo mer lager jeg. Jeg har fantastiske følgere og jeg digger dere. Mange av dere er meg lik, noen kjenner seg igjen i mye og noen digger at vi er ulike. Jeg digger dere uansett!


mars_outfit_32

Foto: Aleksander Eilertsen Espelid – Tjuhu.com

Boots her. Jakke – vintage. Bukse – Gina Tricot, mange like her. Bodyen er utsolgt: Her er dem de har(annonselenker). 


Jeg fikk en printscreen fra en fast leser (under). Utrolig hyggelig å se dette. Jeg visste ikke at det fantes noe slikt heller, men setter så klart pris på å bli nominert på noe som er relevant for det jeg driver med. Skjekk det ut på Gullsnutten.no og nominer meg gjerne om du finner meg verdig!

12829314_10153435492151787_3298987059237635497_o


Her i Sandefjord går det flittig unna. Jentene veier seg inn, justerer bikini og farge. Får satt vipper, blitt kjent med stedet og deler spenning. Vi filmer fra treffet i tillegg til å være aktiv på Snap. Men gårsdagens video kan du allerede se under her. Til påske vil du få filmen fra treffet med Teamjegliker!

Følg meg også på FB. Om du vil. Ingen tvang Smilefjes.

13 kommentarer

 1. Du er pokker så hot på det bildet Aleksander har tatt av deg. Har du flere bilder med samme fotograf?

  1. tingjegliker

   Takk, Espen. Ja, det har jeg 🙂

 2. Morro å følge deg gjennom video 🙂

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Emilie.

 3. Kathrine

  Ingen morgen post idag??

 4. Neimen du, da! <3 Så god du e. Fint å se at du satt pris på Gullsnutten-kommentaren.

  Kick ass i Sandefjord, æ krysse alt som krysses kan! Dåkker e nån maskina hele gjenget 🙂

  Æ tar turen til Oslo i slutten av mnd, vær forberedt at æ plinge på. <3

  1. tingjegliker

   Takk, Solveig 😀

 5. Hei Anette Marie, dette har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men det har med bokse-treningen din å gjøre. Er det ved Novus du trener? Jeg vil gjerne lære meg en form for selvforsvar/kampsport, men ønsker ikke å gjøre det til en seriøs hobby med konkurranse, vil kun ha treningen og kunnskapen. Er dette mulig ved Novus, eller må man gå seriøst inn for det med konkurranser osv? 🙂

  1. tingjegliker

   Trente der før 🙂 Du kan være med i gruppetreninger der 🙂

 6. Christina

  Hei Anette
  Jeg har lest bloggen av og på i flere år nå. Noe leser jeg nøye gjennom, andre innlegg blir skumlest, men jeg kommer alltid tilbake. Det er noe med vesenet ditt som gjør meg interessert. Du har mange baller i luften og ofte har jeg tenkt «Jøss blir ikke dama sliten». Jeg er den type bloggleser som aldri kommenterer men bare leser. Men søren heller, nå har jeg nettopp sett det «siste» av deg på youtube serien din og jeg er mektig imponert. Måten du gir av deg selv, redigerer å skaper din egen måte å formidle din egen serie på er fantastisk. Det skulle bare mangle at du får din egen serie på tv´n. Jeg kommer i hvertfall til å følge med 🙂
  Det var en ting du sa på videon som satt seg fast hos meg. Det handlet om hvordan du utfordret deg selv og presset deg ut av komforsona for din egen skyld! Du inspirerer meg til å ønske å være tøffere, til å tørre å stå i det, til å tørre å være meg! Fortsett det du gjør, jeg vet det inspirerer mange flere av oss kun «lesere som ikke kommenterer».
  Stor klem fra trøndelag 🙂

  1. tingjegliker

   Tusen hjertelig takk, Christina 🙂 Dette gjør meg veldig glad 😀

 7. Så utrolig gøy å «følge» deg en dag 🙂 Følger deg jo på snap, men dette var gøy! Håper på flere slike filmer <3 Klem fra ei som digger deg

  1. tingjegliker

   Takk, Hege :

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *