Hva skjedde i påsken?

Beklager stillheten, men den har vært nødvendig. Det å ta slike pauser når man faktisk føler det passer seg inn, er helt nødvendig for meg. Påsken var så herlig og jeg skrudde hodet og alt helt av. Det var barn, snø, mat og lek. Sosiale medier og blogg ble ikke prioritert på fremste rekke. Og det var viktig, for å være tilstede er noe vi ikke kan være uten å virkelig koble av. Man tror man er det, men man er det ikke.

mars_påske_6mars_påske_55mars_påske_14mars_påske_22mars_påske_25mars_påske_23

Påsken har vært perfekt. Jeg har så mye jeg kunne delt og skrevet, men alt til sin tid. Det er tanker og ord som har boblet uten utløp, men så hadde jeg litt tid i skogen alene den ene dagen. Det var magisk. Jeg elsker naturen mer og mer nå. Setter pris på den og respekterer den. Rart å skrive, men det er sant.


Akkurat nå sitter jeg alene i leiligheten. Jeg er ikke helt på topp. Litt redusert. Jeg snakket med en venninne som sa hun skjønte hva det var. Det er det å komme seg tilbake etter å ha koblet av. Og jeg tror henne. De første dagene på hytta var jeg dårlig. Spesielt dagen etter vi ankom. Jeg klarte ikke være med ut eller noe. Helt kjørt og utslitt, fordi kroppen stengte alt når den først fikk sjansen.

Nå er det litt sånn igjen. Jeg har trent i dag. På Magnat på Skøyen. Jeg og en venn testet senteret. Fantastisk i grunn. Jeg var som sagt ikke i så god form, så det ble med dette og hjem igjen. Det er en start, tenker jeg. Nå sitter jeg med bilder fra Sandefjord, men så må jeg også sende ut en mail til Kull 3 i kveld. Det må prioriteres.

Jeg er i alle fall tilbake. Og det klør etter å skrive, dele og inspirere. Jeg håper du som leser også har hatt en fin påske, og at du sitter med noe av den samme følelsen. Nemlig det å ønske å gire opp etter en ferie. Typ som etter jula!

8 kommentarer

 1. Kjære Anette Marie! Jeg har savnet deg, men samtidig hr JEG kjent øå at det har gjort godt at DU har tatt litt ferie. Du jobber så hardt, og det er vel fortjent at hode og kropp får litt pause fra arbeid.

  Ha en fin kveld 🙂

  1. tingjegliker

   Tusen takk for det, Signe. Føler meg så mye mer klar for action igjen nå! 🙂

 2. Nysgjerrig

  Når begynner kull 3 på diett og trening? Og når blir det mulighet å følge disse jentene?

  1. tingjegliker

   Hei, de starter 16.april 😉

 3. En liten pause er så velfortjent! Alle bør gjøre det inni mellom. Blogglesere overlever noen dager uten oppdatering, vi kan jo gå ut og nyte naturen selv også. Jeg liker at noen bloggere tar en pause når de føler de trenger det, hvis ikke blogger de jo bare når de føler de MÅ, ikke når de har lyst, da er det ikke like givende å lese bloggen heller 🙂

  1. tingjegliker

   Takk for det, Oda. Og ja, det er sant. Jeg merker det straks jeg blogger uten lysten tilstedet 🙂

 4. Så fine bilder! :

  1. tingjegliker

   Takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *