Hvordan vite hva katten skal spise?

Kiara kom inn i livet mitt uten at jeg hadde noen kunnskap om å ha en katt. Jeg kan med sikkerhet si at hun er et vakkert tilskudd til familien, og at hun har beriket det lille familielivet til meg og jentungen. De to er som bestevenner.

april_Kiara_4

I forkant av dette, har jeg brukt mye penger på alt hun trenger, sett vekk fra mat. Der var jeg så heldig å få et lite samarbeid med dyrekassen.no, som leverer dyremat på døra. For et fantastisk påfunn! I tillegg fikk jeg rådgiving. Jeg fikk vite hva min katt trenger, hvorfor hun trenger det og hvordan jeg skal gi henne det hun trenger!

Min katt spiser Orijen. Dette foret kan du lese mer om her på Orijen sine nettsider.

april_Kiara_2
Jeg har fått gleden av å dele en rabattkode til dere dyreelskere!
Rabattkode: BLOGG_ANETTE
Link som gir automatisk 20% rabatt på første levering: Trykk her!
Link til Orijen sin nettside: http://www.orijen.ca
Merker de selger: Orijen, Acana, Royal Canin, Eukanuba, Hill’s, Pro Plan, Taste of the Wild, og mange, mange flere.
Hvor de leverer: Oslo og omegn, Drammen, Bergen, Stavanger, Sandnes, og store deler av Romerike.
Dersom Orijen er litt for kostbart for noen, er Acana er utmerket alternativ. Acana er laget av samme produsent som Orijen, og følger samme visjon og produksjon. Hovedforskjellen er at Orijen inneholder 80% kjøtt, 20% frukt og grønt, mens Acana inneholder ca 50-60% kjøtt, 40-50% frukt og grønt. Nettsiden til Acana her.
 
OBS! De ser at mange venter med å bestille siden de allerede har mat. Det de kanskje ikke vet er at man kan bestille fem måneder frem i tid. Dyrekassen sitt kvalitetsfôr får du levert rett hjem på døren. Det er et abonnement uten bindingstid, slik at du aldri går tom for fôr.
april_Kiaraapril_Kiara_1april_Kiara_5

Og hvordan har Kiara det? Jenta herjer med henne, har henne i dukkevogna og leker mye med henne. Noen ganger tenker jeg det er for mye, og ber henne slippe opp slik at katta kan gå sin vei. Men det gjør hun ikke.

Og når Tina Odine legger henne fra seg i dukkevogna for å dra på skolen, blir hun liggende der til vi kommer hjem igjen. Det er ingen tvil om at denne katten er som skapt for å være rundt barn. Hun er supersosial, vil hilse på alle som kommer på besøk og oppfører seg til tider litt som en hund.

Jeg merker også de ukene når jentungen er hos pappaen sin, at hun er savnet. Det er litt roligere med bare oss i hus.

april_Kiara_3

Jeg får mange spørsmål om rasen. Dette er en Savannah. En rase som er ny i dette landet. Førstegenerasjons-kattene blir veldig store, mens i norge har vi tredje generasjon. De blir jo store de også, men ikke i nærheten av hva dem har i USA.

Elsker katten vår!

6 kommentarer

 1. Så herlig bilde av deg og Kiara. Samme blikket

  1. tingjegliker

   Takk, Mari 😉

 2. Hei. Jeg bruker Orjien til mine katter. Men bor i Trondheim…. Du har ikke rabatt på fôr som kan kjøpes her i byen da?

  1. tingjegliker

   Jeg har bare denne, dessverre:)

 3. F3 Savannah er ulovlig i Norge, så den du har bør være minst F5… Hvis ikke risikerer du at hun blir avlivet av Mattilsynet.

  1. tingjegliker

   Den er F8 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *