Harald Andre Flaskerud

Det er ikke mye jeg velger å skrive i dag, derfor deler jeg heller en videoblogg. Det er ikke noe annet enn å tenke på ham jeg klarer uansett, og jeg klarer ikke svare noen av telefonene som ringer. Med dette tar jeg meg noen dager vekk fra sosiale medier. Dette kommer til å ta tid å fordøye.

Disse bildene tok jeg på onsdag. Vi hadde funnet oss en perle av et sted, hvor vi så utover naturen og tenkte at vi ville bo. Der i naturen hvor vi hører hjemme.

mai_outfit_1mai_outfit_2 februar_Tankeløs_7

Alle episodene våre kan du se her.

96 kommentarer

 1. Huff… Så utrolig trist…….. Har fulgt deg og vennskapet deres lenge nå… Så hvor koselig dere hadde d i finværet i Frognerparken for få dager siden…. Kondolerer..
  Hva skjedde da? Var han syk??

  1. Kjære deg Jeg gråter med deg. Detter er så trist. Håper du fortsetter , selv om Harald ikke er her mer. Alle som var i nærheten av Harald har følt lyset han strålte ut. Jeg ser han på filmene dine, levende – og jeg kjenner at hjertet mitt er knust, han betydde så mye for så mange. Kondolerer til deg for tapet av en god, umistelig venn.

 2. Nå ble jeg ordentlig lei meg. Jeg har jo aldri kjent Harald, men på en måte føler jeg at jeg kjenner han allikevel, og det er takket være deg og bloggen/snappen din. Dette var helt forferdelig trist å lese! Jeg har ikke ord. Han virket som en fantastisk mann. Sender deg, og alle andre som stod han nær, mange gode tanker og klemmer <3

 3. Anja andersen

  Kondolerer :/ <3

 4. Haner dypt savnet!! Veldig fint og rørende innlegg Anette Marie!! <3

 5. Camilla

  Jeg fatter ikke, hvorfor er det sånn at de beste alltid drar først.. Livet er så skjørt! Sender deg en god klem <3

 6. Det er alltid trist når fine folk forlater verden, og han der lyser det jo bare godhet av. Magiske øyne, man kan se at det er noe spesielt ved han. Klem til deg.

 7. Kondolerer så mye <3

  Jeg var så heldig å få være en klient av Harald. Jeg gikk igjennom en spirituell krise som jeg ikke kunne snakke med hverken leger eller psykologer om. Hadde tom vært hos diverse medium, og healere, men ble bare dårligere og dårligere.
  Harald hjalp meg å komme igjennom det, anerkjente mitt problem, og satte meg på rett spor. I dag bruker jeg teknikkene hans daglig for å sette maskulin og feminin del av kroppen i balanse. Pluss at jeg implementere han sine tanketeknikker når jeg kjenner at jeg blir redd.
  Jeg takker Gud for at jeg fikk muligheten til å treffe denne vakre lysarbeideren.
  Din jobb i denne dimensjonen var ferdig Harald, nå skal du jobbe videre på andre plan hvor du kan utrette enda større ting <3

  Takk for all hjelp du ga meg <3

 8. Føler virkelig med deg Anette❤ Ord blir fattig. Ta den tiden du trenger, å søk støtte hos dine nære og kjære. Stor klem til deg❤

 9. Karen-sophie

  For en utrolig trist nyhet! Kondolerer så mye!

 10. Så ufattelig trist! Jeg er så lei meg for at du må igjennom dette. Har deg med i tanker og bønner.

 11. Ragnhild

  Kondolerer så masse! Dette kom brått på. Jeg har sett alle deres episoder. Kan jeg spørre om hva som har skjedd?

 12. Nora Wårum

  Kondolere ❤

 13. Solveig

  Kjære Anette. Jeg kjenner deg ikke, men er glad i deg likevel. Dette var forferdelig vondt å se. Det beste du kan gjøre er å ta vare på minnene. Snakk om Harald, le av ting dere gjorde sammen og spre budskapet hans videre! Sender deg mine varmeste tanker.

 14. ❤️

 15. Så utrolig tris! Gode tanker til deg<3

  Er sp utrolig forvirra, var hos han på fredag, og skjønner ikke hva som har skjedd? Tankene mine er bare på han nå, håper på svar

  Han har hjulpet meg så mye, gårt fra å være skikkelig syk, til så å si frisk ettee jeg møtte han!

 16. Ingalill

  Jeg er lei meg for det… Jeg er lei meg for han, for deg, og for alle de andre også… Dere lærte meg noe, når jeg så sårt trengte det… Og gjorde ting så mye bedre… Et til deg ❤️ Et til Harald ❤️ Og et til alle de andre ❤️

 17. Kristine

  Sitt med tåra å ser videoen du har laga. Varme tanka går til dæ å resten som sto Harald nær ❤️. Så trist. Goklæm!

 18. Ord blir fattige. Kondolere SÅ mye til deg, familie og alle kjente og kjære. Takk for alt du og Harald har lært meg. Takk for at jeg fikk mulighet til å få høres hannes kloke ord og meninger. Måtte du hvile i fred. <3 <3

 19. Bjørn H

  Hei jeg kjenner verken deg eller Harald , men ble utrolig lei meg når dette dukket opp på facebook , og siden fulgte det videre via Google. Jeg håper du fortsetter arbeidet ditt også uten Harald. Her er noen menneskelige verdier som jeg setter høyt og har veldig trua på.

  1. tingjegliker

   Takk, Bjørn. Det skal jeg.

 20. Kjære deg. Jeg kondolerer! Så uendelig trist! Harald sine tanker og tips kommer jeg til å ta med meg videre i livet, og gjemme de i hjertet mitt. Jeg vil dele et dikt med deg, du finner hele på nett. «De beste» av Nordahl Grieg

  Døden kan flamme som kornmo;
  Klarere ser vi enn før
  Hvert liv i dens hvite smerte:
  Det er de beste som dør.

  De sterke, de rene av hjertet
  Som ville og våget mest;
  Rolige tok de avskjed,
  En etter en gikk de vest.

  <3 jeg tenker på deg og tenner lys for Harald

 21. Janne Kristin

  Kondolerer så my, kjære Anette Så vondt!

 22. Sender mange varme tanker og en god klem ❤️

 23. Siv Ovidie

  Jeg har fulgt dere gjennom Facebook ‘en til Harald. Vi bodde i nærheten av hverandre når vi var små.
  Husker han hang etter storesøsteren sin Gitte og meg og ville være med på det vi gjorde. Han har alltid hatt det lure smilet og den gode latteren❤️
  Jeg har vært ordentlig imponert og stolt av arbeidet og tankene han har hatt, og hva han har vist og fått til. En klok varm og utrolig flott fyr er borte, og jeg gråter med deg❤️ Dette er bare så utrolig trist! Klem

 24. Brigitte

  Helt ufattelig trist, har virkelig ikke ord! Kondolerer så mye!
  Utrolig fin og sterk video, ble helt gråtkvalt! Det er mye vi ikke skal forstå.., men nå var altså hans tid kommet til å forlate denne jorden. Og nå har han det så mye bedre! Tenker og ber for deg, Anette, så kommer du deg gjennom dette også, du er sterk! Ta akkurat den tiden du trenger! Sender en varm klem din vei! <3

 25. Jeg gråter med deg i dag, og sender mange gode tanker til deg. Er glad for all den kunskapen dere har vist meg og mange andre igjennom bloggen og snap de månedene som har gått oss forbi. Når dere har åpnet opp til oss som er på andre siden av en mobilen eller pc på den måten så føler jeg at jeg «kjenner» dere. Du og H har tatt oss med på en fin reise også, det gjør vondt i meg for dere i dag. Tenker på deg, tenker på han, alle som er berørt av dette. Håper han har det fint nå. Hvil i fred

 26. Så utrolig trist.. Kondolerer <3 klem til dæ!

 27. Kjære deg ❤️❤️❤️ Dette var en kjempetrist nyhet å lese Jeg kjente ham ikke, men følte jeg ble kjent med ham og hans varme gjennom videoene dine ❤️ Hans genuine evne til å gjøre ting lett forståelig om de forskjellige temaene er det jeg vil huske ❤️ Tankene minr går til hele hans familie, slekt og venner ❤️❤️❤️ Ta godt vare på
  deg selv og minnene du har om ham ❤️❤️❤️ Gjem de gode minnene du har om ham i hjertet ditt i skattekista du har der ❤️❤️❤️

  Varme klemmer fra Toril
  http://wwww.torilkremmervik.no/blogg

 28. Dette var virkelig forferdelig trist! Jeg har fulgt bloggen din lenge og ble veldig glad når dere begynte med disse spennende episodene. Jeg elsket hvert minutt av dem alle, og dere fikk lært meg masse. Harald virket som et vakkert menneske. En engel!
  Kondolerer så masse ❤️

 29. Varme tanker❤️

 30. Beklagar sorgen <3 Gör så ont, så ont. Otroligt fin film du gjort. Stor, varm kram

 31. Ta vare på deg selv.

 32. Gode varme tanker til deg, Anette-Marie!❤️

 33. Kjære gode Annette <3 Har fulgt deg i mange år gjennom bloggen din. Du og Harald hadde en helt fantastisk energi sammen. Et usynlig bånd som var umulig å ikke legge merke til pga det var så kraftfullt. Videoen du har lagt ut er ærlig, hjerteskjærende og god på samme tid. Gode minner slites aldri ut <3 og Harald kommer til å hjelpe deg videre i arbeidet dere startet sammen. Jeg må innrømme at jeg ble veldig oppskjørtet og utafor selv når jeg fikk vite om dette. Rett og slett fordi DERE har utgjort en forskjell for meg. Jeg bruker øvelser dere har vist hver dag. Jeg gjør øvelsene Harald viser i den første videoen om hvordan en skal få riktig chi i kroppen og balansere feminin og maskulin side. Jeg har også gjort øvelsene dere gjorde når vi ønsker å slutte med ting. Jeg brukte de øvelsene på flyskrekken min og gjorde den kvelden før og morgenen jeg skulle ut og fly. Og på sukkersuget mitt som er helt voldsomt innimellom. Og det funker jo. Utrolig. Fra midten av mars sluttet jeg med sovemedisin takket være deg og Harald. Jeg tenkte rett og slett på sove, sovne akkurat som Harald sa i den episoden. Jeg sovnet og det gikk jo kjempefort. Og jeg bruker den øvelsen fremdeles og jeg har ikke tatt sovemedisin siden jeg sluttet. Og jeg er så stolt pga jeg har gått på sovemedisin i fem år. DERE har utgjort en stor forskjell for meg og påvirker meg positivt i hverdagen min. Jeg hadde også tenkt å melde meg på turen deres i oktober, og flere ganger satt meg ned for å skrive men historien min er tykk som en bibel, så jeg visste ikke hvor jeg skulle begynne og endte med å ikke skrive til dere. Rart, når jeg tenker på det nå. Jeg er ekstremt sensitiv og følsom for alle typer energier og har tankekjør i perioder. Jeg har fått enormt mye hjelp fra dere igjennom tankeløs. Jeg digget dere <3 Kjempeklem til deg Annette <3

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Ine. Det betyr mye å lese dette.

 34. Lisa-Mari

  Kjære Anette-Marie!
  Jeg har lest bloggen din i mange år. Har sjeldent eller aldri kommentert. Likevel vil det ikke si at innleggene dine ikke treffer meg, for det gjør de. Jeg nyter å lese.
  Videobloggene av deg og Harald har vært fint å se. Jeg har lært og fått en del aha-opplevelser.
  Leit at jeg nå ser han har gått bort. Lei meg på dine vegne og lei meg på familien sine vegne. Han virket så varm og godhjertet. Og samspillet dere mellom var så fint❤
  Man vet aldri når veien tar slutt. Kanskje best sånn…
  Dette er så trist❤
  Klem…

 35. Kjære deg! Tenker virkelig mye på deg nå. Harald virket som en veldig fint og godt menneske. Begynte å følge han på fb etter dere begynte med Tankeløs. Det var virkelig veldig interessant det han la ut og det han fortalte fra sine tanker. MYE å lære av han. Utrolig klok og jordnær var ham. Håper han fortsetter sitt god jobb ett annet sted Dette er så utrolig trist <3 Jeg sendere deg gode og varme tanker <3 Stor god klem til deg

 36. Anne Julie

  Sender deg en stor klem, og gode tanker <3 Du kommer deg igjennom dette!

 37. juneholm

  Kjære Anette Marie! Ord blir fattige. Sitter her og tørker tårene, selv om jeg ikke kjenner Harald. Blir lei meg for at en så god person har gått bort, og for at du har mistet en så god venn.

  Harald har vært utrolig heldig som har møtt deg, og du har vært utrolig heldig som har møtt Harald. Selv om han har gått bort nå, så er jeg helt sikker på at han ikke er borte. Han vil støtte og følge med deg videre i livet, og ikke minst være stolt over alt du gjør og utretter.

  Du er sterk! Tenker på deg, og ønsker deg alt godt.

 38. madelen

  Også nå som du hadde funnet mannen i ditt liv. Måtte han hvile i fred. Nydelig skrevet!

 39. Arbeidet deres har gitt meg mye, Anette Marie. Tenker på han og alle de berørte. <3

 40. Dette var sterkt å se på.
  Du og Harald er fantastiske mennesker.
  Veldig trist dette, lei meg på dine vegne Anette.
  Hvil i fred Harald, håper du er på et godt sted nå.
  <3
  Mange klemmer til deg <3

 41. Tommy T

  Har ikke sett dette før nå. Kjenner overhodet ikke igjen den Harald jeg vokste opp sammen med. Virker som om han slet mer enn det han prøvde å gi uttrykk for. RIP kompis.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *