Første treningsdag i Spania

Himmelen er sort og klokken er vel sengetid. For en dag! Jeg sitter på rommet med Joakim og går gjennom bilder fra dagen. Det har vært en vill dag. Jeg er så glad for at alt fungerer. Jeg har kontroll, jentene har det bra og de tar vare på hverandre. Det er fantastisk. I dag kom enda ei jente fra kullet, og ved midnatt lander de to siste som skal være med på turen. Er det lov å si at jeg er stolt?

spania1_37

Dagen startet med å splittes i to. Den ene halvdelen tok plass hos Nikki for å øve på posering, mens den andre halvdelen hadde utetrening med Christian på fotballbanen. Halvveis byttet dem plass. Det ble en pause i bakken før lunsj, og deretter tid til å sole seg og bade før vi gjentok det hele igjen.

spania1_4spania1_5spania1_19 copy

Jentene har to poseringstreninger per dag, med Nikki Robinson. Nikki er proff og har deltatt i det som er å delta i, med en plassering i hver konkurranse. Dette er hva hun kan, og det er det jentene i teamjegliker skal lære seg.

spania1_13spania1_14spania1_24spania1_20

Før den siste runden med trening, fotograferte jeg alle jentene i undertøy. Formsjekk, slik vi gjorde første gang. Vi hadde fettmåling i går, alle er på riktig vei. Bildene har jeg brukt et par timer på å sortere og lagt i ulike mapper for hver av jentene. Det er moro å sette bildene ved siden av hverandre for å se forskjell. Tenk, det har bare gått fem uker, men mange av jentene har allerede merkbar forskjell på bildene!

spania1_26

Alle bilder tatt av Joakim Kleven.

spania1_42

Jeg og Victoria er happy. Første dag overstått, knirkefritt. Alt har gått bra. Noe gråting da noen har pushet seg selv gjennom nye grenser, men for en god sak. Det er mye mentalt som skjer på en slik reise, og man lærer mye om seg selv. Det er så mange som ikke skjønner hvor mye som bor i en. Vi kan utrette så mye, gjøre så mye. For oss selv kan vi klare alt, vi må bare forstå det faktum at det faktisk er mulig.

Nå er det kvelden her. Deler flere bilder i morgen. Jeg har en plan om å stå opp sju, for å trene med Christian halv åtte, før dagen starter. Det vil jeg klare. Så vidt snakket med kjæresten i kveld, men sånn er det når dagen går i ett. Hadde ikke mye tid til prat før jeg igjen måtte jobbe litt mer.

Det er jo ikke slik at annet jobb forsvinner selv om jeg har byttet plass. Fordelen er at jeg har bedre fokus på jobb, for det ikke annet å ta seg til. Gleder meg til i morgen!

7 kommentarer

 1. Annette emilie

  Du er såååå god til å få det til☺️ Har stooor respekt for deg☺️ Du er en fantastik person som jeg ser vedlig opp til☺️

  Passer ikke helt inn men har lyst å dele noen setninger jeg kom over her den ene dagen. Da tenkte jeg på deg☺️
  -Sorg går ikke over.
  Den tar bare en annen form.
  En sorg likner på havet
  Til og begynne med er det veldi krappe, så kommer dønningene.
  Men det blir aldri mer havbøikk –

  1. Annette emilie

   havblikk*

  2. tingjegliker

   Takk. <3

 2. Hvor er bikinien du har på deg under den hvite kjolen ifra? Den ser så fresh ut!

  1. tingjegliker

   Takk, Julie 🙂 Den er fra Röhnisch!

 3. Hei. Hvor har du kjøpt den hvite kjolen din?

  1. tingjegliker

   En nettside. Au, husker ikke hvilken 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *