Vil du feriere på Oliva Nova? Rabattkode til følgerne mine!

Jeg må nesten dele litt flere bilder fra den fantastiske reisen vår til Oliva Nova. Et femstjerners resort som har blitt mitt andre hjem. Jeg vet at vi kommer til å samarbeide i lang tid og fremover har jeg kun planer om å ta med Teamjegliker hit, ingen andre steder.

Nå har de fikset en evig rabattkode til mine følgere. Med ANETTEMARIE får man 20 % på oppholdet – alltid! For de som følger på Snapchat (tingjegliker) og Instagram (anettemarie.no) kan det dukke opp spontane tilbud som gir enda mer rabatt!

teamjegliker_OlivaNova_Volley_27teamjegliker_OlivaNova_Volley_42teamjegliker_OlivaNova_Tennis_35teamjegliker_OlivaNova_Tennis_28teamjegliker_OlivaNova_Tennis_44teamjegliker_OlivaNova_Tennis_17teamjegliker_OlivaNova_Padel_1teamjegliker_OlivaNova_Padel_11teamjegliker_OlivaNova_Padel_15

Da fikk jeg vist litt mer av min fotograf-kunnskap. Jeg elsker dette, men tar meg ikke så mye tid som jeg skulle ønske kanskje. Eller kanskje jeg faktisk gjør det helt riktig, slik at jeg aldri blir lei?

Håper dere tar nytte av rabattkoden og at dere har sjekket ut hvor uendelig svært dette resortet er! Del innlegget med en venn du vil feriere med 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *