Imsdal iste har kommet med ny smak!

Det gjør meg nada å fronte Imsdal Iste atter en gang. For litt over et år siden, da de først lanserte iste, fikk vi teste den i godt selskap med medbloggere og hadde det ekstremt moro! Den gang ble jeg glad for å kunne bruke penger på noe med smak, som ikke også kommer fra springen.

Vi trenger jo i grunnen ikke å betale for vann, men likevel er det alltid fire til fem tomflasker fra Imsdal i bilen min. Og hvem har vel ikke blitt reddet med en slik drikkeflaske på trening når man har glemt den andre drikkeflaska hjemme? Nok om vann. . .

wp-1469467726853.jpg wp-1469207121747.jpgwp-1469207121744.jpg

De hadde fersken og sitron først på menyen, men jeg har holdt meg til fersken og kanskje dømt sitronsmaken uten å i det hele tatt ha tatt den til meg. I dag ville jeg smake mer på sitron-smaken, og fant den mye bedre enn fersken-smaken.

Kanskje vi endrer litt smak med tiden? Tenk så mye vi burde smake på flere ganger i livet da!

wp-1469467726856.jpg

Visste du at kullsyre bryter ned okygenet i kroppen vår? Og falsk søtning er vel heller ikke sunt? Te er godt, og jeg har aldri hørt at den gjør oss vondt. Likevel om det ikke er varm te som frister i sommervarmen, så gjør denne det. Imsdal Iste er uten tilsatt sukker, uten tilsatt søtning og søtet med naturlig smak – og en dose god samvittighet.

Moro å posere med en flaske. Jeg fikk noen blikk, og den stakkars kjæresten skjønner at det innebærer å bli sertifisert fotograf når man er sammen med en blogger! Jeg skrev egentlig alle ordene fra bilen mens vi kjørte fra Deli på Ryen, og de var så ekte. Så klarte jeg å slette alt. Du vil ikke vite hvor frustrerende det er når det skjer 😉 Ble litt oppgitt, men sitter fremdeles og drikker iste og føler det ikke det fnugg overfladisk å promotere denne deilige drikken.

Nykommeren i familien har naturlig tilsatt  smak av Sitrus! Smaken er som en skikkelig god, grønn te, som har kjølnet, men likevel smaker så godt at du drikker den med glede.

wp-1469467726853.jpg

Personlig elsker jeg smaken. Den har på ingen måte dårlige standart enn de forrige. Jeg synes smaken er grønn te på sitt beste.  Og jeg drikker en hel del te om vinteren, og vet hva det skal smake av en god kopp med te!

20160722_184424.jpg

Kjolen dere har spurt så mye om. Finnes HER. (adlink)


Og med den fine bilen min da! Jeg er hjemme igjen i Oslo og elsker at solen steker i trynfjøla mens jeg fremdeles kan unne meg et par uker uten for mye jobb. Jeg jobber bare som vanlig dødelige nå, med andre ord.

Hilsen SuperWoman 2. Nyt sommeren, kjære lesere. Og test denne neste gang du skal til å gripe etter en brus. Den gir deg bedre samvittighet 😉

1 kommentar

  1. At kullsyre bryter ned oksygenet i kroppen vår er bare tull :O Hvor har du det fra? CO2 senker riktignok affiniteten til røde blodceller for oksygen, men kroppen vår har flere buffere for dette og kullsyren i f.eks brus har ingen som helst effekt på dette.

    Fint om du kan gi en detaljert forklaring på hvordan dette i så fall foregår.

    Når det gjelder kunstig søtning så er alle de du finner på det norske markedet trygge å bruke.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *