Derfor skal du sove naken

Å sove naken, å slippe klokken, å være tilstede med seg selv eller sitt selskap. Å sove naken handler om mye mer enn det å bare være naken. For min del er det friheten å være naken, men også er det viktig å skape et avslappet forhold til nakenhet i hjemmet. Dette blir jo skrevet om titt og ofte, men jeg synes alltid det er interessant å fremheve det.

Sover du naken er det en rekke fordeler som forbedrer livet generelt. Mindre stress grunnet bedre søvn. Lykkeligere hverdag grunnet mer sex i forholdet.

OlivaNova_burdag_151

1. Naken gjør deg frisk

For mye varme tiltrekker fuktighet og kan føre til sopp og urinveisinfeksjoner. Når man sover naken regulerer kroppen kroppstemperaturen bedre. Klær kan forstyrre dette. Når kroppen har lavere temperatur også forbrenningen høyere.

2. Du holder deg yngre

Å være for varm om natten forstyrrer det naturlige utslippet av kroppens søvnhormon, melatonin og veksthormoner, som er de beste hormonene for å bremse aldringsprosessen. Når kroppstemperaturen senkes, blir veksthormonene sluppet fri og utfører sin foryngende magi for både hud og hår.

3. Bedre sex

Hud mot hud øker utslippet av kjærlighetshormonet oxytocin, som også øker sexlyst. Å være naken gjør det også lettere å ha sex, fordi det blir mindre «jobb» å kle av seg. Har man vært sammen lenge, kan den lille tingen bli en greie. Hvis du føler deg mer avslappet vil du også være mer opplagt for sex, noe som igjen gjør det mer sannsynlig å oppnå orgasme.

Kilde: Buzzit, Nettavisen, Tv2.no

2 kommentarer

  1. Må alltid sove naken, utenom når jeg er på besøk/har besøk, men jeg sover ekstremt mye dårligere når jeg må ha på meg pysj :/ Faktisk så var det noe jeg gledet meg mest til ved å flytte hjemmefra 😀

    1. tingjegliker

      Se der ja. Du er naturlig;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *