Hvilken planløsning ville du valgt her?

God kveld. Som jeg i går nevnte, vil jeg ta imot tips fra dere når det kommer til planløsningen på leiligheten min.  Jeg skal overta i morgen og har ikke særlig god tid, derfor må jeg raskt komme med en løsning. 

Ikke tenkt på bærevegger. I dagens byggverden løser man dette. Jeg ønsker et stort bad, og det er dette som er hele casen. Soverommet som er nederst på tegningen, har tidligere vært kjøkken. Jeg ønsker også å beholde tre soverom. Jeg har vært inne på tanken med åpen kjøkkenløsning i stua og det å gjøre kjøkken til sov. . . Men hjelp meg gjerne. 

Tegn på et ark om du vil. Alle tips mottas med takk. Leiligheten  er 80 kvm. Har ikke eksakte mål for hånd.  

Jeg vet oppussing er moro og jeg ønsker å involvere dere mest mulig i dette prosjektet. Leiligheten skal totalrenoveres. Det er derfor mange muligheter, men vanskelig å vite at man tar rett valg.  

Så her er dere velkommen til å hjelpe meg. Ta bilde av tegningen og send til anette@tingjegliker.no- merk med ‘tips planløsning’. Håper dere synes dette er gøy og får lyst å dele ideer! 

8 kommentarer

 1. Åpen kjøkkenløsning, ta 1/3 av kjøkkenet og få større bad og soverom, flytt spiseplass ut i stua hvis ikke plass på kjøkkenet…
  Lykke til

  1. tingjegliker

   Takk, Lene 🙂

 2. Madelen

  Et større bad er en god idé, men først og fremst ville jeg revet nåværende kjøkken og byttet plass med kjøkken og de to soverommene oppe til venstre. Da vil det fort virke mer åpent, og kjøkkenet kommer mer til syne 🙂 Eneste er da at boden kommer bal kjøkkenet og det kan bli litt trøblete. En bod er jo kjekk å ha, men den trenger ikke oppta all verdens med plass. Kanskje den kan være i nærheten av gangen? Dette er uansett bare noen spontane tanker. Det er så gøy å dele innspillene med deg og følge deg på ferden 😉

  1. tingjegliker

   Takk, Madelen 🙂 Interessante tanker 🙂

 3. Vanskelig uten målsatte tegninger. Annonsetegninger er ofte litt annerledes enn det faktisk er. Kan du ikke legge ut en tegning med mål og himmelretning 🙂

  1. tingjegliker

   Skal prøve å få tak i det 🙂

 4. Åpne opp mellom kjøkken og stue, gjerne med en øy som også kan benyttes som spiseplass (for 4).

  Opprinnelig bad gjøres om til vaskerom. Soverom vegg i vegg, gjøres om til et stort godt bad.
  Evt. beholde bad som i dag, samme med soverom vegg i vegg.
  Slå sammen de to andre soverommene til et stort m/walk in.

  Lykke til 🙂 Blir spennende!

 5. Jeg ville flyttet bade til soverommet ved siden av stuen og slått sammen det opprinnelige badet og soverommet som er vegg i vegg med det

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *