Nå starter mitt leilighetsprosjekt!

Endelig er jeg hjemme igjen fra Spania. Jeg har kost meg, men nå har jeg også reist så mye at jeg trenger å være litt plantet i Norge for å få ferdig noe som er veldig viktig.

oktober_outfit_148

Bukse HER. Bluse fra Nelly. (annonselenker)


I dag er det mandag. Jeg sitter i skrivende stund i sofaen hos Trampe. Han ligger ved siden av meg, nyoperert. For noen år siden knakk han benet på tre steder, og har i dag fjernet noen skruer inni der. Etter at han var trygt hjemme, reiste jeg og jentungen sammen med hans søster og hennes kid, ut for å ringe på dører og tigge etter godteri. Vi sto riktig nok i regnet, litt borte i skyggen, og fulgte med.

Tidligere på dagen har jeg bare slappet av. Jeg har jobbet så mye i det siste, at jeg måtte ha en mandag som fridag. Lett? Nei. Det var vanskelig å ligge i ro på sofaen uten å gjøre noe, selv om vi forlot hjemme litt over 12. Det sier sitt. Vi sto også opp 08.00 for å spise frokost, da han måtte faste fra 09.00.

Nå er klokka 23.30 og jeg skal adskille katt og unge som ligger og sover tett sammen i den store senga. Her ute sover hun enten på sofaen, eller med oss. Det er bare hyggelig å leve sånn, for en stund. Men jeg føler at jeg er litt delt over flere hjem også. Ler.

Vi har filmet litt i leiligheten i dag, og jeg kommer til å gjøre dette underveis i hele prosjektet. Subscribe/ følg meg derfor på YouTube for å få med deg mest mulig! Her er dagens undring. Kommenter gjerne under filmen inne på YouTube, men jeg leser så klart det som kommenteres her også!

Jeg og kjæresten har nå sittet og lekt oss i et program for å prøve en planløsning som jeg likte godt. Denne har jeg fått fra dere! Jeg er så glad for engasjementet rundt planløsningen. I denne har jeg forøvrig en feil, fordi det er mål uttenpå, som skal være inni. Ergo, det vil bli litt bedre plass der. Jeg er ikke i mål. Liker øverste del av tegningen, men jobber for å få til de tre rommene nederst. . . Moro, men man blir litt tullete også!

Skjermbilde 2016-10-31 kl. 23.35.28

Ønsker deg en god natt om du ikke har lagt deg. I morgen skal vi kjøre herfra 6.30 for å rekke skole. Så har jeg en treningsplan med Simen klokka 9, deretter kontor med Therese, og deretter en healing jeg gleder meg til. Så fortsetter dagen med jentungen. Planen er også at Sophie Elise skal sove over i morgen, så får vi se om vi klarer det også. Timeplanen endres ofte når man bor i Oslo!

xo xo

8 kommentarer

 1. Bruk walls2paint, enkle fine plater uten striper som kan legges rett på panelet. enklere jobb, så slipper man å slipe/pusse og hele dritt jobber der. Samtidig som at en fint kan henge opp ting, i forhold til gipsplater. Billig er de å

  1. tingjegliker

   Skal sjekke ut. Takk 🙂

 2. Kristin

  Hvorfor fjerne smartpanelet? Enklere å holde rent og mindre jobb… 🙂

  1. tingjegliker

   Det er sikkert sant, men jeg synes ikke det er så fint med sånn panel. Vil ha slette vegger 🙂

 3. Hva heter programmet du har brukt? 🙂

  1. tingjegliker

   Room Scetcher heter det 🙂 Bare googlet meg til det og tok en prøveverson 🙂

 4. Ragnhild

  Gips er så driiit! Flytta inn i nytt hus nettopp, og det er veldig, veldig upraktisk å henga opp ting på veggen. Det går jo, men må ha eigne oppheng. Er ikkje berre å slå inn ein spiker, liksom. Og eg vil henga opp mange ting!

  1. tingjegliker

   Ah, ja da er det drit. Om jeg beholder panelet bak der i mot, vil det være enklere. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *