Å leve med en Savannah-katt

Ofte spør dere hvordan det går med kattepusen vår. Hun har jo levd med oss siden mars, det er lang tid. Denne katten har blitt en del av familien. Vi har hatt våre prøvelser og ting vi har måttet bli vant til, men så har vi forstått det viktigste. Denne katten er ikke skapt for å leve inne. Vi kjøpte den som en innekatt, men Kiara lever ute så mye som hun vil, hos Trampe. Hvordan det blir i den nye leiligheten vet vi ikke, men jeg vil finne en løsning slik at hun kommer seg inn og ut.

desember_Tina_Kiara_2august_Kiara_4desember_Tina_Kiara_5august_Kiara_2

Kiara og Tina er barna våre. Det er sånn det føles. Denne katten er som skapt for barn, da den ikke blir lei. Ungene kan herje så mye dem vil, og hun har aldri prøvd å kloke eller bite. Hun lekebiter i lek, men det takler vi fint. Om hun skulle bli lei, så stikker hun ut eller bort i en krok.

Hvis vi har nye gjester, så kommer hun bort og hilser.

Hun snakker mye, ja det gjør hun. Noe vi også har blitt vant til nå. Jeg hadde en periode hvor vi ikke taklet maset om natta, mens nå er det stille. Rett og slett fordi hun får lov å sove hos oss. Hun legger seg oppå dyna i fotenden og er stille hele natta. Enten er hun veldig leken, ellers så er hun ekstremt kosete.

Det er en unik rase med mye personlighet. Hun lyder på navnet sitt og kommer når vi roper. Når vi sier ‘nei’, så vet hun hva vi mener. På ferie kan hun leke ute, løpe langt vekk, bli borte en natt, men kommer alltid tilbake. En trofast katt som ikke for noe ville forlatt oss.

Det var oppdateringen på Kiara som dere har etterlyst 🙂 Spør om dere lurer på mer!

2 kommentarer

  1. Så nydelig hun er! Savannah er en helt fantastisk rase!

    1. tingjegliker

      Takk, Annelin 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *