Kunstutstilling og et langt julebord

Torsdag gikk over all forventning. Jeg fikk dra på kunstutstilling og se resultatet av å være modell på et av bildene til min venn, Lasse Brurock. Jeg var med jentene som gjør teamjegliker mulig. Jeg møtte mange kjentfolk og festen ble lang da vi først reiste fra sted til sted ute, og hver gang vi reiste ble det liksom et eget eventyr i Oslo sine gater. Det endte opp med at vi avsluttet hjemme hos meg, og jeg hadde mer overnattingsgjester enn normalt, kan man si. Men fy, så hyggelig. Den natta trengte jeg. Balsam for sjelen. Jeg må feste mer – tenkte jeg dagen derpå.

desember_julebord_4desember_julebord_25

Bildet Lasse har sprayet heter ´Helo´. Jeg skal vise dere en video senere, for vi filmet da jeg kom inn og så bildet. Utstillingen finner sted på Galleri A på Majorstuen, om du er nysgjerrig. Det er en rekke andre kunstnere som har utstilt der også. Som Martin Whatson, Per Heimly, Daniel Franck. Absolutt verdt å få med seg.

desember_julebord_6

Kåpe og støveletter fra Nelly. Veske fra Gigi New York. (annonselenke)

desember_julebord_2

Therese med den nydelige tatoveringen hun tok i Spania, da jeg også tok noe meget spontant på puppen selv. Ler.

desember_julebord_3

desember_julebord_8 desember_julebord_26desember_juleborddesember_julebord_5

Kjolen jeg hadde på meg finner dere HER. (annonselenke)


Etter utstillingen reiste vi ned til Eik Annen Etage. Vi var tidlig ute og tenkte bare ta en drink enn så lenge. I baren til restauranten var det meget fullt. Vi gikk ut på leit etter et annet sted. Jeg skuet opp på Paddys. En brun pub. Der jobbet en gammel venn av meg før, men jeg trodde ikke han jobba der nå lenger. Hadde jo vært sykt kult å møte på ham, tenkte jeg. På vei inn sa jeg: Tenkt om han er her da.

Og det var han. I baren satt han og tok seg i øl. Tilfeldigvis? Jeg ble så glad da jeg kunne mimre med Runar, en venn jeg har hatt siden jeg kom til Oslo, alene, som 19-åring.

Julebordet ble fantastisk. Fadderjentene i teamjegliker hadde med en overraskelse til meg. Et megastort kort med mye sjokolade og annet moro limt på. Det var rørende. I tillegg to gaver. Et stort duftelys, slik som jeg elsker fra Rituals. Og en bok. En bok som handler om å være koblet av med sine egne tanker, hvor man kan skrive ting som holder en positiv. Jeg er ikke flink til overraskelser, og jeg hadde virkelig ingen aning. Glad og takknemlig for at jeg har disse jentene med meg videre i teamet. Jeg gjorde tydeligvis noe riktig et sted!

I dag er det teamsamling. Jeg og Helene har sovet ute hos Trampe i natt, men skal nå kjøre innover. Gleder meg til å se jentene igjen, ikke minst før og etterbildene vi skal ta i dag.

Lag deg en fin lørdag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *