Naturlige produkter til huden din

Jeg har aldri vært den som har brydd meg mest om innhold i produkter, det skal jeg innrømme. Jeg har vært heldig og fått prøve mye forskjellig, og jeg  har brukt det jeg har følt at har vært best mot min hud. Uten at jeg egentlig kunne noe mer om det jeg brukte. Som veganer der i mot, lærer man mye nytt. Og for første gang i livet tenker jeg faktisk over hva det er jeg bruker.

Jeg vil at dere som leser skal vite at jeg alltid står inne for produktene jeg viser her i bloggen. Jeg kommer til å ta betalte oppdrag også, det er slik en blogger blir lønnet, men jeg kommer aldri til å takke ja til noe som ikke er i tråd med måten jeg nå lever på. Jeg kan nå hjelpe produkter som fortjener oppmerksomhet, og det kommer jeg til å gjøre. Betalt eller ei.

Produktene jeg viser i dag har jeg fått i gave, men de kan kjøpes på karma.no. Dette merket, 100% pure, har jeg testet en stund. Og det er som merker sier selv, hundre prosent rent. Alle produktene jeg har brukt i denne merket, liker jeg. For en tid tilbake fikk jeg sponset en del sminke, som jeg ikke har å vise til her, men jeg liker både maskaraen og blyanten til dette merket.

I går hadde jeg dugnad på badet mitt. Jeg ga bort en hel del produkter som jeg ikke trenger mer, da jeg har nye. Og jeg er heller ikke for å kaste. Mange av produktene jeg allerede hadde var gode, men det er grense for hva man klarer å bruke også. Jeg velger å heie frem disse, og jeg har mye mer å komme med etterhvert som jeg bruker det jeg har.

Og dette var vel den gaven jeg hadde ventet lengst på. Rush! Brukte det for første gang i går, elsker den intense rosa-fargen som er kjempelett å koste på uten at den blir for markert i overgangen. Overgangen fra rush til hudfarge eller annen sminke. .

Denne deodoranten har jeg brukt i snart et år. Jeg elsker den. Visste du at det er masse giftige stoffer i deodorantene vi bruker til vanlig? Jeg visste nemlig ikke.. men nå som jeg vet.. Og det beste er at dette er mange ganger bedre enn noen deodorant jeg tidligere har brukt. Man smører den på, den varer, og den lukter naturlig godt.

Favoritten min har hittil vært den blå, men jeg lover at alle lukter kjempegodt. Denne orange er ny i hylla mi, og utkonkurrerer kanskje den blå.

Følelsen av å gjøre noe godt for sin egen kropp, på samme tid som man gjør noe godt for miljøet, er ubeskrivelig. Og jo, det betyr noe at du bryr deg. For hvis alle tenker at det ikke er noen vits, så blir vi aldri bedre. Vi trenger faktisk ikke å plage dyr for å lage produkter som er veldig bra for oss. Det er ikke så veldig rart å tenke at det som er laget av planter, er bedre for huden vår enn det som er laget av..  gudene vet hva de putter i alt.

Kom gjerne med tips til ting dere har kommet over. Sharing is caring – spesielt i en vegansk verden som så vidt har begynt å puste sine første åndedrag her i landet. Elsker å være med på det hele!

4 kommentarer

 1. Hvis du ikke allerede vet det – iherb.com har utrolig stort utvalg av dyrevennlige og veganske produkter! Jeg har handlet der siden 2010 🙂 Man må bare holde seg under 350kr grensa pr. bestilling. Mine favoritter er kokosshampo og balsam fra Desert Essence pluss alle kroppskremene deres, og alt fra Giovanni er bra – spesielt smooth as silk serien. De har også masse organiske oljer der 🙂 Ellers handler jeg sminke og parfyme fra Green spirit, veldig fornøyd.

  1. tingjegliker

   Takk for tips 🙂 Ja, det er mange fine. Jeg har også fått parfyme fra karma.no som jeg ikke har testet ennå. Men de har veldig mange gode produkter, og er norske. Nå er det en venn av meg som driver butikken, men jeg ser jo hva de gjør og hva de tar inn. Mange skatter 🙂

 2. Disse er IKKE veganske.
  Ser du i innholdsfortegnelsen vil du se Cera Alba som er bivoks i den.
  Jeg fikk også tilsendt en slik en og syntes den var super men sjekket innholdsfortegnelsen,slik jeg alltid gjør,for sikkerhets skyld og oppdaget at disse ikke er veganske.

  1. tingjegliker

   Det er sant 🙂 Og jeg blandet dem inn under feil overskrift sånn sett. Jeg visste at jeg hadde et produkt med det innholdet, og tenkte det var den andre deodoranten min. Så min feil, men rettet overskriften nå 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *