Why should anyone be frightened by a hat?

Fra A til B. Vi har lettet mot Amsterdam. Klokken er nå 20.22 og vi lander vel rundt klokken 21. Formen svinger fra sliten til «å ta en liten tur ut». I morgen har vi ikke mer tid av veien før vår neste destinasjon venter. Det blir å komme seg opp tidlig og får mest mulig ut av dagen! Her er dagens antrekk. Skal dele et til innlegg fra denne dagen, i morgen tidlig.

Bukse fra NLY Trend HER // Bluser HER // Hatt HER (annonselenker)

______________________

I ungdomstiden elsket jeg å gå med hatt. Det var kanskje litt mer harry den gang. Så ble jeg «voksen» og ville fremdeles gå med hatt, men det var en lengre periode jeg følte at det ble litt kleint. For tre år siden skulle jeg til London på et oppdrag sammen med flere kjente fjes. Det handlet om fashion og jeg så endelig muligheten til å gå med denne store hatten jeg hadde kjøpt, men aldri brukt. Det var vågalt, jeg husker det godt.

Da jeg satt der på Gardermoen med bloggere og andre mote-folk, var det Jenny Skavland som roste meg for hatten. Jeg husker at hun sa det var så vanskelig å bruke hatt, selv om man ville. Da følte jeg meg litt tøff, jeg skal innrømme det. Lite visste hun om hvor skummelt jeg selv syntes det var før jeg dro hjemmefra.

Bukse fra NLY Trend HER

Nå lander vi straks, her. Lag deg en fin kveld. Spent hva vi skal finne på. Sjekk FB for live-sendingene våre. Og still gjerne spørsmål. Nytt for meg å streame live, men synes det er kjempemorsomt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *