Mitt lille entourage

Det er deilig å være i gang med vloggingen for fullt. Jeg har endelig fått mitt lille entourage, og jeg har kommet i gang med å filme så ofte som jeg har ønsket. Det var dette jeg manglet for å mestre det. Her er nummer to, som ble filmet med bedre utstyr enn første. Neste vlogg følger på og det vil alltid være minst to nye videoblogger på YouTube-kanalen min.

Mitt lille crew består av tre fantastiske gutter, og jeg skal nok få vist dem frem på Snapchat når sjansen byr seg (@tingjegliker). Jeg har Therese som holder orden i hele systemet rundt meg og jeg har noen faddere som jobber tettere med meg rundt teamjegliker. I tillegg til disse har jeg fått bestevenninna mi Susan hos meg to dager i uken, og snart skal lillesøster Susanne begynne å jobbe hos meg. Jeg elsker at jeg kan jobbe med noe som er som fritid for meg.

Det er mange baller i lufta, og jeg elsker dem. Jeg ønsker å mestre det, og nyte det, og ha det moro. Å drive med film har jeg lenge drømt om, da jeg har fotografert i mange år. Jeg elsker å formidle gjennom bilder og ord, men det finnes også mye magisk å klare å formidle stemning gjennom film, musikk, lyd. Følelser. Så heng på meg, med meg.

Det skjer så mye fint nå fremover. For meg, i mitt fine liv. Så lenge jeg passer på å beholde roen, som også er vanskelig, så skal det gå bra. Det er så spennende å skape noe nytt. Og jeg føler meg på mange måter udødelig. Jeg kommer til å skrive akkurat det, mange ganger fremover. Bare kjenner det på meg! Fire dager til fadderkveld. Fem dager til teamjegliker-samling. Seks dager til New York, alene.

Etter det kommer jeg hjem i et par dager før jeg tar med meg jentungen og flyr til Bodø. Jeg har muligens tid til ett fotooppdrag om noen ønsker. Baby eller små barn. Og jeg skal filme alle steder. Lage god stemning og vise hvor flott og magisk livet er om man ser det fra riktig vinkel.

Gi meg tilbakemeldinger og ros når det finnes. Jeg kommer ikke bare til å ha vlogg, men også oppskrifter og mat. Hver onsdag vil det bli postet en ny oppskrift. Og ja, de er så klart veganske!

Se videobloggen her, og abonner slik at du får den neste:

Ønsker deg en fin mandag. Jeg har tatovert bryna mine med microblading i dag.. har en hevelse som freaker meg litt ut, men har lovt å holde roen til i morgen.. alt dette i neste vlog..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *