Takk for oss, Denia og Oliva Nova.

Jeg bestilte flybillettene våre for lenge siden. De kostet nesten ingenting og jeg hadde satt av tid for å reise vekk med jentungen. Lenge har hun ønsket å reise hit hvor jeg har vært så mange ganger. Turen ble en suksess. Sammen med familien til Victoria og Luis har vi virkelig fått en uforglemmelig uke. Ikke bare jentungen og meg, men også Rune som har hengt på noen av dagene slik at vi fikk laget en fin video fra reisen vår.

Jeg hadde tanker om alt man burde gjøre mens man var her, for jentungen sin del, men så er det mye i seg selv og reise til en annen kultur og et annet språk. Men språk hindrer ikke barn i å leke sammen. Det er kult å vitne til.

Vi har hatt både kalde og varme dager. Det kalde er forøvrig bare vinden. Straks den ble rolig kom varmen. Båt, go cart, mat, mat, mat. For en fin uke. Jeg har også fått tatt en del bilder av herlighetene. Synes det var ekstra koselig å se gjennom dem når jeg blogget nå. Denne uken kommer det også en videoblogg fra turen, så det er bare å henge på YouTube-kanalen min så får du mer vibes fra reisen vår. 🙂

Takk for oss, Vicci & Luis og barna. Vi gleder oss allerede til neste gang!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *