Dagens antrekk føles etisk riktig

// Sko DinSko // Kåpe Lindex HER // Bukse Lindex HER // Topp Sustainable Choice. (annonselenker)

Ser at buksen er mye billigere på nett faktisk. Men den er bare så utrolig verdt kjøpet. Den oser kvalitet, følelsen av å være i penklær, samtidig som den er myk og hold i livet. Jeg har stor rumpe, fakta, og sliter litt med å finne bukser jeg faktisk orker å gå rundt i.

Jeg elsker at Lindex har en utbredt kolleksjon med mye forskjellig som heter Sustainable Choice. Dette plagget inneholder en blanding av et fiber som er laget av fornybare plantematerialer, som er produsert med redusert miljøbelastning. Jeg prøver å ble mer og mer bevisst over hva jeg faktisk handler og bidrar til. Er ikke perfekt, ikke ta meg på det jeg ikke gjør, men bli gjerne inspirert av det jeg velger å gjøre.

De har også kuttet ned mengde vann på dongeribuksene. Disse buksene er merket «Saving water». Fordi at der de lager klærne har de ikke mye rent vann å gå på. Lindex har også et samarbeid med Fretex. Det betyr at du kan levere dine gamle klær inn og kjenne på god karma. Vi trenger ikke mange klær, men vi elsker å kle oss og fornye oss. La oss i alle fall sørge for at det vi ikke trenger, går til gjenbruk. Det er nok av mennesker i verden som trenger nye klær. Noe gammelt for oss, vil alltid være nytt for dem.

Skoene mine er mine nye favoritter. De er dritfine, lette og heller ikke dyre. De er 100% vegansk, noe jeg ikke så før etter at jeg forelsket meg.

Se på dette nydelige antrekket som er i god kvalitet og skikkelig behagelig. Det gjør det enklere å ta smarte valg og ved å bevisst velge merker som prøver å gjøre en forskjell, gjør vi at det blir større butikk å gjøre det miljøvennlig. Til slutt blir det konkurranse på priser i et miljøvennlig marked, slik at prisene også blir lavere. Noen steder er det dyrt, men det kommer flere og flere billige alternativer rundt om kring. Så enkelt er det å gjøre en bitteliten forskjell og inspirere andre til å gjøre det samme.

Jungeltelegrafen er uslåelig.

foto: Av en påskedate 😉

Når du begynner å gjøre fine ting for andre, selv om du ikke ser dem eller er direkte involverte i dem, så vil du oppleve en indre lykke-spire som gror. Å gjøre noe uten å forvente noe tilbake. Å gjøre noe fordi du vet det er det riktige. Og fordi det føles godt å bidra der man kan, selv om ingen vet at du gjør det.

Ekte glede og medfølelse for moder jord og alle individene på Jorden, rett og slett.

4 kommentarer

 1. Så flott kåpe.

  1. tingjegliker

   Takk 🙂

 2. Du er så stilig. Synes du er et godt forbilde både for de som er yngre, men også for de som er eldre enn deg. At stilen din reflekterer holdningene dine, gjør at utstrålingen når helt ut og det er flott. Stå på videre, du inspirerer nok mange, inkludert meg.

  1. tingjegliker

   Tusen takk for hyggelige ord 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *