Bilfri markedsdag i Bogstadveien

Familietid! Jeg våknet i morges av at bestevenninna mi Susan og lillegutten hennes dro ut døra. Så var det meg,  Tina og stesøsteren Thea som sov over. Vi sto opp før åtte, på en lørdag. Mens jentene lekte inne, tok jeg med meg frokosten og en kopp te ut på balkongen. Solveggen var varm nok til å sole seg og jeg fikk sitte i stillhet og nyte morgenstunden. Planen var å reise ned til Bogstadveien, og rett før vi dro ringte pappa og sa han var i Oslo. Det endte med at vi møtte han og kjæresten midt blant masse vårglade mennesker.

Den fine kåpa mi finner du på Lindex HER. Jumpsuit HER. Vesken HER. (annonselenker)

Så flaks for alle bodene og alle sammen, at solen skinte som den gjorde. Det krydde av mennesker, men det var likevel god energi. Jeg tror folk flest er overlykkelig når solen stikker frem. Jentene fikk både frokost, lørdagsgodt og middag av å gå gjennom markedsgata.

Dette er første gang jeg går på noe sånt, men det skjer visst en gang i året. Alle butikkene nedover hele veien har kommet ut og har en stand i gaten med supre tilbud. Jeg følte jeg måtte kjøpe med noe til daten min, da det var så mange fine klær på tilbud. Da jeg hadde ringt etter størrelse og stod der med utvalget, forstod jeg straks at jeg ikke kjenner ham godt nok til å vite om jeg gjør det riktige kjøpet. Jeg endte opp med en t-skjorte, en singlet og en genser. Så får vi se om jeg i det hele tatt tør å gi ham det. Kanskje det blir liggende til et julegave-lager i stedet.

Irriterer meg litt at vi har blitt så vant til emojies at det nesten blir merkelig å uttrykke seg uten. Men frykt ikke, jeg skal ikke gi opp. Mine ord er min makt. . neida.

Da vi kjørte hjemover dro vi innom Plantasjen og jeg fikk handlet jord til plantene mine. Det var viktig, da den ene planten min har vokst ut av potta. Jeg har hatt den siden jeg og jentungen bodde alene første gang. Den fortjente virkelig å bli behandlet bedre, da jeg har ventet for lenge med dette.

Kjøpte en stor, hvit potte. Fylte bunnen med leikakuler og løftet bare hele med røttene over. Fikk anbefalt noe næring og drysse ned blant den nye jorden jeg fylte opp med rundt røttene.

Så fikk den litt kjærlighet. Jeg har også plantet nye blomster ute og har et par nye inne. Jeg elsker grønne planter og jeg føler det er helt nødvendig å ha så mye levende inne i leiligheten. Jeg føler også at plantene har godt av hverandres selskap. Da jeg var på Eckhart Tolle retreat, fortalte ham hvordan en plante ikke kan se seg selv, men føler seg fin når vi gir den oppmerksomheten vår. Så ved å se på en plante og gi den oppmerksomhet gjør du den rett og slett litt opprømt.

Håper alle har hatt en fin lørdag. Jeg sitter alene i stuen i en ny-ommøblert leilighet. Barn sover og telys brenner. Jeg har meditert en halvtime for å få kaos ut av hodet. Mye folk gjennom en hel dag gjør meg susete og for ukonsentrert til å skrive i ro. Jeg har hatt treningsfri i dag og kjenner også det på kroppen. Kjenner jeg hadde trengt den daglige skogsturen min som jeg ikke har fått, og ville egentlig bokse, men rakk ikke. I morgen håper jeg å starte dagen med å løpe en tur. Gleder meg allerede til styrketreningen min på mandag igjen!

Nå skal jeg snakke litt i telefonen med dette nye mennesket jeg har blitt litt glad i, før jeg legger meg. Denne kvelds-samtalen er liksom noe jeg alltid gleder meg til på kvelden. *Rødme*.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *