Holmenkollen og familietid

Jeg har startet på denne posten noen ganger. Ler av meg selv. Det er sånn at jeg kan stå på trikken og ha det helt klart for meg hva jeg skal skrive om, så starter jeg senere å skrive, og alt er vekk. Da forteller jeg heller hva jeg gjør akkurat nå. Jeg sitter på kontoret mitt hjemme, som er nyvasket og strøkent. I helgen har jeg nemlig dratt frem alt fra skuffer og skap.

Du vet, de mest rotete. De der du pakker ting du ikke bruker?

Jeg har dratt det frem – og jeg har kastet det! Kan vel måle det til to søppelsekker med ting som ikke vistes at jeg hadde. Nå er det luft mellom ting i skuffer og skap. Jeg har også kastet mat. Det er så fælt, men det har blitt fylt opp av flere mennesker her. Og de som er på besøk spiser ofte andre ting enn meg. Som blir liggende. Det er i alle fall deilig med en fresh start. Og i dag hadde jeg vaskehjelp her. Det har jeg fast, hver mandag, med mindre jeg skal ut å reise. Er det nødvendig? Ja. Jeg elsker å ha den luksusen. Noen andre kan tjene penger på at jeg tjener penger på å jobbe med andre ting. Jeg må ha det rent rundt meg, og hvis det blir hengene over meg at jeg ikke har rukket å vaske, så slapper jeg ikke av når jeg jobber.

Vinn. Vinn. 

Ellers har jeg vært på Holmenkollen på lørdag. Jentungen, venninnen hennes og hennes far. Opp dit for en liten lunsj. Det var så fint vær og jeg kunne nok blitt der i mange flere timer om alle var enige.

Vi var å lekte rundt et troll som jeg aldri har sett der oppe. Du vet de gangene du oppdager ting som er nært hvor du bor, som du ikke har sett tidligere? Eller? Jeg føler det skjer mye om dagen. Særlig nå som jeg ikke har bil og sykler så mye. Det er så klart ulemper med å ikke ha bil, men jeg kjenner veldig mye på fordelene.

Føler jeg er mye mer aktiv hver dag.
Sparer mange, mange penger.
Er god mot miljøet.
Ser mye mer og oppdager nye veier.
Sykler mye oftere sammen med jentungen, som gjør at også hun er mer aktiv.

Det er mandag. Jentungen har reist til barnefar og jeg sitter hjemme i nyvasket hus. Startet dagen med å sende henne på skolen, meditere og rydde ut alt jeg hadde bestemt meg for å kaste. Jeg har trent med Marius Rygg på Optimal og jeg har fått ansiktsbehandling! Her om dagen la jeg ut på Snapchat at jeg slet med huden, og spurte om tips. Blant mange gode råd, kontaktet Lisbeth meg. Hun er også kjæresten til Adrian som driver Optimal Trening, så det ble naturlig å dra dit.

Lisbeth finner du på Facebooksiden til Optimal Hud. Hun holder til på Smestad. Siden hun ennå går skole, tar hun mindre betalt for behandlingene akkurat nå. Send henne en PM og hils fra meg.

Jeg anbefaler det virkelig. Jeg fikk en kjemisk peeling. Noe jeg ikke har prøvd før. Det var en mandel-peeling som seriøst, fikk sorte hudormer til å krype ut av seg selv. Jeg trodde at dette var noe som måtte klemmes ut. Du vet, sånn som gjør skikkelig vondt å klemme ut. Det var kult å se hvordan det fungerte.

Så skal jeg drikke tonnevis med vann, som jeg gjør, og fortsette å ta Belly Bliss som jeg også ser at har hatt en effekt på huden min! Jeg tar dem nå morgen og kveld. Hadde ikke sett hvor mange jeg kunne ta, så jeg har drevet å tatt en om dagen. Nå ser jeg at jeg kan ta helt opp til fire om dagen. To morgen og to kveld. Håper på sinnsyk effekt og hud som holder seg ren.

Jeg lærte forresten noe nytt. Hudormer er kviser som har fått oksygen. Hvitt talg som blir sort. Dritt som vil ut. Vi må ikke glemme å drikke masse vann, folkens. Da kan vi unngå at sånt kommer ut av porene. I mitt tilfelle tror jeg det er nå hele den renselsesprosessen har kommet, etter at jeg ble veganer for godt over et år siden. Det er så mye inne i oss. . som vi har spist. . og vi tenker ikke over på hvor det legger seg, gjør vi vel?

I kveld får jeg besøk av daten min, forresten. Jeg gleder meg som en liten unge. Det er åtte dager siden vi har sett hverandre. Blir litt å bli kjent på nytt, føler jeg. Kommer til å rødme og alt sånt. Kjenner det allerede!

Før det skal jeg gå meg en tur i skogen. Det er det eneste som mangler for at dagen skal være 110%. Lag deg en fin mandagskveld. Skal skrive mer i morra. <3 Det er forresten 22 grader i Oslo. Måtte bare dele det. Jeg sykla i singlet i nedoverbakke uten å fryse!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *