Hei, Sveis!

I går var jeg hos Stina og freshet opp håret mitt. Vi vurderte å skinne meg på sidene igjen, men endte med å beholde lengden. Jeg vil egentlig ikke ha langt, på samme tid som jeg kan savne det på bilder.

Dead Ends ligger i Kirkeveien 40, rett ved Majorstue-krysset.

Det ble kortere i nakken, og hun la inn en varm farge i etterveksten som hun dro utover. Så kult at det gikk an å lysne den mørke etterveksten uten å bleke! Har behold det blonde i tuppene. Ble bare litt jevnere og finere i grunn.

Nå sitter jeg på banen. I sommerklær. Det var 23 grader i går og tror det er samme i dag. Så deilig! Tror jeg hadde glemt hvor fantastisk det føles med sol. Alt blir bare bedre og lettere. Det er ingen tvil om at solen gjør oss godt.

I går kveld kom daten til meg 19.30. Det var fremdeles sol. Vi tok banen til Majorstuen og jeg hadde lagt mobilen igjen hjemme. Så spiste vi, han drakk en øl, jeg et glass vin. I solen. Det var så koselig og alt er så spennende og fint akkurat nå.

Det er sånn livet skal føles.

Vil egentlig skrive litt mer, men skal møte Therese og jobbe nå. Det er spennende tider og en teamsamling i vente til helgen. Gleder meg sånn til å se alle igjen! Skriver nok mer senere i dag. 🙂

2 kommentarer

  1. Hei! Eg var hjå ei som driv med akupunktur her om dagen og ho sa at eg skulle be skyttsengelen min om hjelp, og var det som om eg fekk hjelp av ei større kraft og eg vart fylt med glede, ljos og kjærligheit. Det var ein utrulig opplevelse! Men etter opplevelsen fekk eg eit veldig behov for å finna ut kva denne krafta eigentleg er. Etter ein prat med ei kristen veninna fortalde ho at ho hadde hatt same opplevelse og var sikker på at det var kontakten med Gud. Eg er ikkje heilt der, men all respekt for at folk har ulikt syn på det. Der i mot dukka Wim Hof opp, og der trur eg svaret ligg. Har du høyrd om han? Og i såfall kva tankar har du rundt dette med oppvåkning, sensitivitet osv? Eg har ofte følt at eg har veldig problem med å vera med feil folk pga eg tek inn deira energi og det vert for meg veldig slitsomt. Dette har folk sagt er egoistisk, men så lenge ein gjer det i hensyn til seg sjølv utan å fornerma andre kan eg ikkje heilt sei meg einig. Og til poenget.. Kan du skriva meir om dette eg skriv og spør om? Det er eit utruleg spennande tema som fleire burde oppdaga! Tusen takk for at du er den du er!

    1. tingjegliker

      Hei. Dette vil jeg skrive om. Takk for kommentar. Og det er en fin opplevelse. Du kommer i kontakt med kilden til deg selv 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *