Brunsj med Lindex

Litt forsinket kom jeg til dagens brunsj på takterrassen til Lindex på Grensen. Jeg parkerte ulovlig, men hadde god karma da jeg ikke fikk bot. Jeg kom rett fra et fotooppdrag ute i Oppegård, hvor jeg forresten fotograferte en liten familie med fokus på deres 13 dager gamle baby.

Oppe på balkongen visste jeg ikke hvem jeg skulle hilse på da jeg første trodde at jeg ikke kjente et eneste fjes. Det første smilet jeg møtte var Maja Vik i DJ-boksen som stod og sørget for at alle hadde god musikk å mingle til. Hun bare sendte meg rett inn langs langbordet med masse mennesker.

Jeg møtte først et fjes, så en fotograf som jeg har felles venner med. Så får jeg øye på Kathrine Sørland som reiser seg opp med åpne armer og møter meg med en lang klem. Etterhvert ser flere og flere jeg kjenner, og føler plutselig ikke at jeg kom for sent likevel.

Ingvill fra Lindex. Dette er dama jeg var i møte med da jeg fikk tilbudet om å være med i denne Lindex-familien. De mente jeg styrket kvinnen, og at jeg passet deres profil. For et kompliment. Det betyr faktisk mye for meg, for det understreker hvilket budskap jeg prøver å ha gjennom alt jeg gjør. Ingvill har forresten på seg denne (annonselenke). 

(annonselinker) Vi fikk sett på nyhetene, og jeg har funnet hva jeg skal ha med meg til Spania. På fredag skal jeg i butikken til Lindex og blant annet hente denne shortsen, denne badedrakten (!!), denne deilige buksa, og denne sexy badedrakten til å ha under.

Jumpsuiten min finner du HER. Elsker den.

Hvis du vil handle hos Lindex med god samvittighet, anbefaler jeg deg å sjekke ut disse klærne. Det er Sustainable Choice, som har fokus på en mer bærekraftig produksjon en hva som ellers er bak klærne vi kjøper.

Nå har jeg plutselig klart å si ja til å la jentungen ha med seg tre venninner for å bade, så her blir det virkelig action! Skal legge fra meg mobilen og lese i bok mens de herjer rundt. Om det blir så fredelig da, det gjenstår å se!

Nyt solen!

2 kommentarer

  1. Ingvild Helseth

    Fine deg og fin sak ☀️ Sees igjen snart

    1. tingjegliker

      Det gjør vi 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *