Å være med mamma rundt

I går kveld ble jeg sittende i telefonen med daten min, i stedet for å blogge. Det er litt typisk, men vi sees ikke så ofte. Denne uken er full av gjøremål, så det blir liksom litt pausen når det er stille i hjemmet og man kan prate litt uten at man må rekke noe.

Vel, gårsdagen gikk til å jobbe mest mulig før jeg skulle trene. På grunn av intense mensensmerter, som endelig er over, har jeg vært nesten en uke uten styrketrening. Det måtte til, men nå er vi i gang igjen. Jeg var så heldig å få hente en bil hos Nissan, som jeg har fått låne frem til fredag. Det kommer til å gjøre dagene fremover overkommelig. Så henta jeg jentungen på skolen og tok henne med til Optimal Trening. Mens jeg trente, dreiv hun å slengte seg i barer og lekte litt uskyldig, selv om hun egentlig skulle vente i resepsjonen.

Etter trening spiste jeg matpakken min, før vi dro og kjøpte is til henne. Visste dere at det har kommet et vegansk Ben & Jerrys? Anbefaler å teste, den er himmelsk! Og da kan du tenke hvor enkelt det er å gjøre noe godt for verden uten at man taper smak, men heller vinner noe.

Etter trening kjørte vi til et vann hvor hun kunne bade, mens jeg satt og så på henne og alle andre rundt. Det er helt sinnsykt at sommeren kom over natten. Eller hva? 30 grader! Jeg klager ikke. Jeg hadde glemt hvor deilig det er. Jeg reiser til Spania med teamet på mandag også, men det er jo ikke noe å misunne for mye når man har varmen her også. Der nede blir det mye jobb og trening, det gleder jeg meg til.

Nå skal jeg løpe avgårde til trening. Jentungen skal være med meg, fordi at hun skal til tannlegen rett etterpå. Så er det skole, og jeg skal på fotooppdrag å fotografere nyfødt. Etterpå er det en brunsj med Lindex, så hente jenta og dra til vannet igjen og legge igjen mobilen hjemme. Trenger all stillhet og tilstedeværelse jeg kan ha når dagene går slag i slag, og har fjernet både Instagram og Snapchat fra mobilen frem mot Spania.

I morgen er det altså 17.mai. Jenta skal til pappaen, og jeg skal reise opp til Sylling og tilbringe dagen med en av mine aller beste venninner. Det blir deilig. Fredag er det full dag igjen, og et veldig viktig møte som jeg gleder meg til. Opp i alt er det formbildene til teamjegliker, som jeg ser at ikke kommer til å være klare før Spania. Men der nede har jeg masse kontortid mens de andre soler seg 😉

Lag en fin dag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *