Avsted vi reiser, igjen!

Noen dager har gått med familie og helligdager, men nå starter jobb for fullt igjen hos meg, og jeg føler meg oppladet og klar. Ordentlig deilig!

I natt sendte jeg ut lesermail med oppdateringer og tanker. Bestemte meg tidlig for å sitte oppe til sent. Er så utrolig deilig og kjenne hvor opplagt jeg blir av å meditere, tross lite søvn. Mediterte en time i går kveld, og 30 minutter i morges. Jentungen våknet før jeg var i mål, så da rundet jeg av tidligere. Målet er to timer hver dag. Det merkes hvor klart jeg tenker når jeg holder meditasjon gående.

Nå sitter jeg på banen til Oslo S, hvor jeg skal møte Gustav og ta følge til Gardermoen. På flyplassen møtes vi resten av gjengen. Tidligere medlem, faddere og noen fra pågående kull. Jeg tror dette blir en aldeles nydelig bukett med mennesker!

Jeg har tatt frem håndbagasjen igjen. Det er moro å pakke smart! Jeg har med toalettsaker, flere treningsskift, noe finere tøy, undertøy, finsko, sandaler, mobillader, kjøkkenvekt, proteinpulver, shaker, vannflaske, et par matbokser og Backstreet Boys-skjorta mi.

Sistnevnte skal på den dagen vi har løst hele K8-tilbudet!

Så har jeg en ryggsekk med mac og boka mi, og en veske med kamerautstyr.

Jeg har ikke med et gram mer enn hva jeg trenger. Deilig.

Skal være flink å blogge mellom alt. Logger også på andre sosiale medier. Har hatt dem slettet fra mobilen en uke og det var SÅ deilig. Så deilig at jeg brukte store bokstaver for å uttrykke det. Noe som er helt mot min journalist-natur.

Lag en fin dag!

4 kommentarer

 1. Hei igjen 🙂
  Lesermail? Er det noe jeg kan være med på? Hadde vært koselig.
  Klem

  1. tingjegliker

   Ja, det er mulig. Jeg kan legge ut en ny link til lesermail snart 🙂

 2. Jannicke

  Du er så nydelig! Utrolig inspirerende å følge deg, og jeg håper virkelig at jeg kan lære meditasjon på ditt nivå! Tips til hvor man kan lære meditasjon? Klem

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Jannicke. <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *