Juliannes gravidfoto vol.1

Her er noen av bildene etter gårsdagens shoot i Vollen med Julianne Nygård, bedre kjent som pilotfrue for de fleste. Jeg har fotografert henne tre ganger under svangerskapet, og nå gleder jeg meg til han kommer ut slik at jeg kan ta nyfødt-bilder som er min favoritt.

Noen spør om jeg også tar barnefoto. Jeg tar alt mulig i grunn. Nyfødt og barn er noe jeg elsker å holde på med, og tiden for å ta skikkelig foto er perfekt nå som solen skinner og naturen er på sitt vakreste. Jeg skal dele enda flere bilder fra shooten i morgen. Jeg fikk henne nemlig inn i fire ulike settinger, med fire ulike kjoler. Er så fornøyd med bildene at jeg tripper litt på sofakanten her jeg sitter og skriver. Nå må jeg jobbe med litt andre ting, men håper jeg får gjort dette ferdig i morgen.

Hvis du ønsker pris på gravidfoto, send meg mail på anette (at) tingjegliker.no  – merk med hvilken foto og sted. Typ: Gravidfoto Oslo – eller Nyfødt Bodø. Osv.

Del gjerne innlegget med en gravid venninne. <3

8 kommentarer

 1. Ingalill

  Kjempe fine bilder! Jeg skjønner du er fornøyd ❤ flink er du

  1. tingjegliker

   Tusen takk!!! 🙂

 2. Kjempe fine!!

  1. tingjegliker

   Takk !!! 🙂

 3. Fine bilder, hun er SÅ pen!

  1. tingjegliker

   Ja, veit 🙂 Takk!

 4. Kjempefine gravidbilder, du er skikkelig flink

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Tine Irén 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *