Hilsen fra Gardermoen

//annonselink for Lindex i innlegg.

I dag har jeg pynta meg litt. Endelig en dag hvor det var litt kjøligere og mulig å i det hele tatt kle på seg klær. Jeg hadde planlagt dette antrekket helt siden jeg valgte det ut, uten å prøve det. Jeg er sånn antihappy-shopper, sånn egentlig, men happy når plagget først er på!

Daten ankom med stort smil og jeg det med det samme. På tre uker har vi sett hverandre to ganger, så nå blir det godt å bare være oss to borte fra hverdagen. Men jeg har med kamera, og jeg skal ta bilder.

– Du kommer til å være fotograf innen denne reisen er over!, sa jeg smigrende.

Han sa ingenting.

(annonselenker) Elsker dette skjørtet fra Lindex! Omslagskjørt.. du finner det HER. Blusen klarte jeg ikke finne,  ga litt opp, men du kan se etter den HER. Jeg fant denne toppen på Lindex i Bogstadveien. De hadde ikke flere small igjen, så jeg tok en medium med tanken på å knyte den asmmen som dette. Funker bra. Elsker skjørt om sommeren. Alt tøy som nesten ikke kan føles!

Starten på dagen var episk. Jeg slo på P3 og hørte på Ronny som jeg digger, mens Silje var vekk. Markus var der da, han er også morsom. Jeg mediterte, vekte jentungen, ordnet alt med henne og sendte henne avgårde på skolen godt ismurt solkrem, ekstra drikkevann og kjærlighet. Så dusja jeg, kremet meg, fikset meg. Dansa litt for meg selv og pakket kofferten. Håndbagasje. Elsker å reise lett!

Nå skal Daten drikke en øl. Herved med stor bokstav da eller autokorr? Haha, nå heter han snart det. Han ville ha en øl før vi letter. Ler litt av det. Trygg med meg som elsker å være i lufta!

Blogges fra reisen i kveld! Gleder meg såååå mye. Vi skal mellomlande i Frankfürt da, så det blir jo litt reising. Men det går bra. Vi ler mye, så da spiller det ingen rolle hvor vi er. 🙂

2 kommentarer

 1. Hei
  Verona er i nærheten av Venezia, kjærlighetens by
  Romeo ogJulie.
  Veldig fint der…
  Reiser dere litt lengre er Gerda sjøen nydelig og Como sjøen.

  1. tingjegliker

   Takk, Hilde 🙂 Vi har i alle fall tenkt å dra til Gardasjøen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *