Utdrikningslag på Vestlia Resort i Geilo

Grunnen til at jeg ikke har skrevet noe i går, rett og slett fordi vi skulle ha utdrikningslag for Kristin. Jeg plukket opp henne og Lone på Gardermoen i går formiddag. De reiste ned fra Bodø. Så reiste vi ned til Østbanehallen og spiste sammen med Wendy, som ventet på oss der på Bella Bambina. Derfra reiste vi til Geilo, hvor Hilde, Lise og Lena allerede var ankommet med bil fra Trondheim.

Da vi kom frem, i sju-tiden, var det nesten klart for middag. Vi spiste den nydeligste tre-retters i restauranten, og jeg mistet tellingen over hvor mange ganger jentene sa: Dette er det beste jeg har smakt! Maten var med andre ord utsøkt, og jeg som veganer var strålende fornøyd med rettene jeg selv fikk servert!

(annonselink) Fikk så mange komplimenter fra veska mi, den er fra Lindex.

Lena, Lise, Lone, Wendy, Kristin, Hilde og meg. Det ene bildet hvor jeg rakk ut tunga, var det eneste der alle de andre så bra ut. Så note til neste gang: Hold tunga i rett munn.

Nå skal vi på guidet fjelltur på tre timer. Gleder oss masse til det. Har spist og kledd oss, og jeg skal ha med meg kameraet mitt og dokumentere fjellturen og den vakre utsikten! Helt nydelig og gjøre noe som dette her. Vi nyter å være sammen, og etterpå skal vi på spa.

4 kommentarer

 1. Nydelig bilde av dæ og Wendy!

  1. tingjegliker

   Takk 🙂

  2. tingjegliker

   Takk 🙂

 2. Så artig! Håpar du likar deg på Geilo! Etter eg flytta hit kan eg ikkje tenka meg å bu andre plassar. Det er så nært naturen på alle måtar med fjell, sykling på milevis med gangveg, padling med kajak og lista fortset :)) Forresten, kva program redigerar du video i? Og har du tips for å læra og bli betre? Sjølvsagt å gjera det, men er det fks eit enkelt program å begynna med eller gode videoar på youtube for å læra? God helg vidare!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *