Et magisk utdrikningslag med topptur!

Vi visste tidlig hvordan vi ønsket at essensen skulle være av denne helgen. Ikke å drite ut bruden og gjøre det forferdelig for henne å være tilstede, men å lage en helg som hun sent vil glemme fordi den var magisk. Og det klarte vi! Vi bodde på Vestlia Resort, og spiste middag sammen da vi kom fredag kveld. Vi er fordelt på tre forskjellige byer, så det er alltid stas å bare være i hverandres selskap.

Lørdag morgen spiste vi frokost og fikk på oss turklær. Topptur på Geilo med guide. Et fantastisk valg. Det var første gang jeg fikk oppleve sommer på Geilo. På toppen drakk jentene champagne og Kristin måtte si navnene på alle tidligere flammer mens hun blåste dem vekk med såpebobler. Godt å ha gode venner som kan huske for deg når du står og nøler. Det var moro!

Da vi kom ned igjen gikk vi rett på Peppes Pizza og spiste. Visste du at de har fått ny meny for litt siden? Den inneholder flere hel-veganske retter, som denne pizzaen. Det er en fryd å være veganer i Norge om dagen. Så kult å se prosessen av at selgerne følger med på utviklingen og lager et større utvalg for oss som vil spise vegansk.

Da vi kom tilbake var det ikke mye som skjedde før vi hadde kommet oss i badetøy og gikk ned i spa-avdelinga. Her var vi 80% voksen og 20% barn, men noen ganger omvendt. Det var noen frøkener her som ikke var like begeistret da vi begynte å leke oss i bassenget og dytte hverandre under vann. Men det var moro, og vi følte at vi var hos rektor da jeg og Kristin gikk på toalettet og fikk en advarsel (en veldig hyggelig en) fra de i resepsjonen.

Jeg og et par til klarte å gå ned i den kulpen med iskaldt vann, flere ganger. Det er så deilig og kjenne hvordan kroppen responderer på et lite sjokk som det.

Etter spa og enda mer latter og prat oppe i suiten, klarte vi omsider å få på oss klær og komme oss ned til enda en fantastisk middag. Før middagen hadde vi dog en liten overraskelse til bruden. Vi ba henne sitte igjen i suiten, mens vi andre gikk ut. Mens vi hadde stuet oss inn på et møterom med forfriskelse, ble hun hentet av to kjekke bartendere. Hun trodde så klart at det var to strippere der hun satt ensom og ventet, men det var bare for å gi henne et lite mysterium.

Nede satt vi klar med film, og hun fikk sete på første rad. Vi (femmeren, vennegjengen fra 6-årsalderen) hadde samlet inn videoer fra mange hun hadde hatt kontakt med opp gjennom årene. I 18 minutter fikk hun se snuttene som jeg hadde satt sammen til en film. Stakkars jenta gråt jo så der ikke var noen sminke igjen, men hun var aldeles glad og overveldet. Dette var vel klimaks for denne dagen og med det gikk vi til bords. Kvelden var ung, men forble ikke det.

En herlig helg. Virkelig. Så gode venner jeg har, som er som en familie. Og når noen først gifter seg, da mimrer vi virkelig, eller hva? Man burde samles som dette oftere. Og det er noe med å kun være jenter på tur. Samtalene og alt er en liten smule annerledes, og kanskje litt mindre sensurert.

Halvparten av gjengen kjørte hjem mot Trondheim, mens jeg hadde tre jenter i bilen. Der i blant de to som skulle hjem til Bodø, mens Wendy tok toget til Sandefjord. Den siste overraskelsen til Kristin ble en healing hos Gustav, som jeg veldig lenge har ønsket å gi henne. Da hun var ferdig møttes vi i Slottsparken. Jeg og Lone gikk spent i mot en healet jente som var overveldet av opplevelsen. Hun synes det var litt sprøtt før hun dro, men var veldig takknemlig etterpå. Det er alltid spennende å høre opplevelsen til noen som for første gang opplever noe overtroisk. Og jeg elsker det. Det er min verden mer enn noe annet, og det er en fantastisk verden å ta del i.

Jeg tok farvel med dem, og tok banen hjemover. På banen ble jeg sittende med øynene lukket å høre på Alan Watts. Jeg føler jeg har rundet Eckhart Tolle, som også har gitt meg uendelig mye, og trenger noe nytt som fanger meg på lik måte.

Nå er jeg hjemme igjen og har egentlig ikke rukket å senke skuldrene helt, for jeg ville sende disse bildene til jentene også. I morgen tidlig drar jeg til Vesterålen, hjem til pappa. Gleder meg til naturen der oppe, selv om jeg helst skulle hatt et par dager i ro her nå.

Smiler uansett over en fantastisk helg! Og tips til alle som skal ha et lag som dette. Å være med venner og gjøre fine ting, det holder i massevis. Når mange i en gjeng har familie og barn og løper rundt klokka ellers, er det manko på helger som dette.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *