Fotografering av nyfødt i Oslo, Bodø og Sortland.

Denne lille gutten er fem uker gammel. Jeg elsker hvordan man kan se inn i øynene på et så lite vesen, men likevel føle så mye visdom. Dette er et lite shoutout på at jeg tar foto-oppdrag i sommer.

Når jeg fotograferer nyfødte, eller de aller minste, så liker jeg å komme hjem til dere. Rett og slett fordi at foreldrene selv er mer avslappet hjemme, og at det også speiles gjennom barna. De små kopierer følelsene til mor, og jeg merket ofte (da jeg hadde studio) hvordan alt var mer stress da man forlot hjemmet.

Det tok meg ikke lang tid før jeg skjønte at hjemmefoto var greia. De fleste kundene er også leserne mine, noe som gjør at jeg også føler meg hjemme når jeg kommer på besøk. Og det er alltid veldig koselig å møte dere. Jeg føler meg privilegert som kan jobbe på denne måten.

Disse bildene er tatt på et kjøkkenbord. Foreldrene holder opp et teppe for meg bak, og ungen ligger på en pute. Lyset er naturlig, fra vinduet.

For forespørsler, send mail til anette (at) tingjegliker.no og merk med foto og sted. Jeg har masse tid til foto i sommer, og vil gjerne prioritere det. Jeg tar oppdrag i Bodø 2. august, og Sortland omegn fra 24. juli.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *