Se hvordan jeg ommøblerte i stua

Til å bry meg så mye om hvordan jeg har det hjemme, viser jeg det sjeldent. Det er vel en bekreftelse på at det er noe jeg gjør for meg selv, og ikke for bloggen. Men her er i alle fall en liten del av stua mi.

Jeg hadde sofaen slik da jeg flyttet inn først, og har nå hatt den rundt i alle mulige vinkler. Siden jeg ikke har Tv stående rett foran sofaen som tidligere, ble det igjen bra å ha den der. Stua fikk masse gulvplass, noe som er bra når jentungen danser og shower. 🙂

Sofaen er fra Skeidar. Det er også hyllene som ikke helt vises på veggen der. Kanskje dumt å ikke ta bilder av dem mens jeg var i gang. Bordet er fra drivved.no, som lager møbler av gammel drivved. De er veldig dyktige, og har laget meg to bord. Det andre var enormt fint, men jeg lot det stå igjen i den andre leiligheten da. Du kan se hvordan jeg hadde det i dette innlegget.

Bildet er kunst av Sandra Chevrier. Jeg elsker kunsten hennes, og har to bilder. Det andre er laget av henne og Martin Whatson.

Denne fineste planten har levd siden jeg bodde i Waldemars Hage på Alexander Kielland Plass. Det var pappa som kjøpte den til meg den gang, og den har liksom vært med meg helt siden jeg ble på egen hånd. Jeg har nå bodd alene i 8 år. Det er mye, er det ikke? Herregud, kanskje jeg aldri kan bo med noen igjen. Man blir godt vant til å være alene. . og sær på hvordan man vil ha det. Heh. .

Gulvteppet spør dere ofte om. Det er også fra Skeidar. Var det kult å legge det på skrått? Og gulvet, fra Nordic Flooring. Sort parkett. Bare å vise dem bilder så vet de hvilket gulv det er snakk om. Da jeg pusset opp mente de fleste at jeg skulle kjøre på uten list, eller en liten list som var lik gulvet. For det var litt «in» da. Jeg fulgte magefølelsen og valgte 14 centimer høye list. Veldig fornøyd med det!

I vinduet har jeg Luxaflex sine dyre pliségardiner, som jeg vel og merke fikk god rabatt på. Fremdeles dyrt, men elsker hvordan jeg valgte ulik farge til de ulike rommene.

Høyttaleren er den beste jeg har hatt av trådløse. Den fåes på Hi-Fi Klubben, og merket er B&O Play, Beolit 17. Jeg elsker den. Krakken den står på har hull i seg, en slags designet kloss. Den er også fra drivved. Han som mediterer kjøpte jeg i Tyskland, aner ikke hvilken butikk. Og de telysholderne kjøpte jeg på gata i Marrakech. Skulle ønske jeg kjøpte flere. De lyser så utrolig fint, og de kostet virkelig nesten ingenting.

Vil du se mer fra leiligheten min? Sjekk ut denne kategorien med innlegg fra oppussings-prosessen og etterpå.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *