Tyve selfies og trangt tidsskjema

I går kom vi sent hjem. Det regnet i Oslo når vi gikk av flytoget på Skøyen. Deilig. Jeg ble virkelig glad for litt nedbør. Personlig fungerer jeg litt dårlig i denne varmen når jeg ikke får kjølt meg ned. Som om at hjernen slutter å fungere optimalt, noe jeg tror den også gjør. Jeg fikk høre at hjernen jobber best på rundt 20 grader.

Vel. Klokken var midnatt før vi var i seng. Kiara var inne da vi kom, så det var kjærlig gjensyn mellom henne og jentungen. Vi dusjet og la oss i rene sengeklær. Før jeg reiste vasket jeg alt og skiftet på senga. Det er så deilig å komme hjem til strøken leilighet etter at man har reist! Jeg fikk også vasket en maskin med klær sent i går, så da er jeg også i pluss på den siden.

Klokken er 9.30. Jenta skulle til pappaen sin 9 egentlig, men hun våknet heller ikke før nå. Og jeg som sto opp først, og skulle ta et bilde til bloggen. Må le av meg selv når jeg ser hvor mange bilder jeg tok med selvutløser, før jeg likevel endte med å bruke det hvor ansiktet ikke vises. Blogg-verden.

Har jeg fortalt om det bildet på veggen av den gamle dama? Jeg kjøpte det rett ved Sahara i en keramikk-butikk. Dette så på meg og jeg klarte ikke å gå fra det. Måtte bare kjøpe det, enda det ikke var til salgs egentlig. Det er tegnet med kull. Hun ser i alle på meg, og følger med. Nysgjerrig på hvem hun var. Det føles i alle fall riktig å ha det her. Er ikke det rart? Jeg som er så sær på hva jeg henger opp?

Jenta driver og sysler på rommet nå. Har satt på musikk og har det slett ikke travel. Det er sommeren som blir litt rar. Når hun er ekstra lenge hos meg er det vanskeligere å gi slipp. Så nå gleder hun seg til å se pappa, men synes også det er litt tøft å reise fra meg. Han bor rett nede i veien, så hun løper raskt ned dit.

Klokken elleve kommer Therese. Vi får et kjapt gjensyn og en kjapp  oversikt over neste samling, som er neste helg, så kjører hun meg til Gardermoen. Hun skal på ferie, så den samlingen må jeg klare meg uten min kjære Therese. Det blir uansett hyggelig, og medlemmene skal få bokse med Kevin Melhus, noe som både guttene og jentene alltid har digget å være med på.

Flyet mitt går halv to. Til Bodø. Der oppe blir det gjensyn med de vanlige. Jeg har en sånn rute jeg må huke av. Bestemor, søster, Spezy, Kine, Kristin. Så har jeg flere jeg tar tid til om der er tid. Denne gangen skal Kristin gifte seg, så jeg skal bidra det jeg kan der. Den første i min barndomsgjeng som går opp kirkegulvet.

Det blir håndbagasje nå tenker jeg. Planen er å kun ta med treningstøy og festantrekk. Så kan jeg løpe rundt i treningstøy og få tatt meg en liten topptur med en venninne (det er alltid planen å trene, er det ikke? Ler.), om vi får det til.

Jeg skal drikke opp kaffen min nå, så skal jeg løpe den lille runden min samtidig som jeg følger jenta til pappaen. Trenger å røre meg litt når det blir mye bil og fly. I går var vi i Harstad. Min bror tok alle ungene med i Grottebadet. Jeg hadde magesmerter og valgte å sitte og se på dem. Leste boka mi. Den er ferdig, den også. Skal skrive et innlegg om bøker snart, har funnet min neste. Kanskje de har den på Gardermoen. Tvilsomt, men lov å håpe. Jeg burde teste lydbøker. Skulle gjort det så lenge, og det ville hjulpet timeplanen min om jeg kunne lest og trent på samme tid for eksempel!

Vel. Lag en fin onsdag. Jeg har helt falt ut av dagene. Gleder meg litt til å få inn rutiner hjemme igjen til uken. Det blir deilig. Lever i min egen boble med jentungen og opplever tidenes sommer, og snakker med nada. Så vidt snakket med noen venninner i sommer. Men det er deilig. Det er viktig å kjenne at man har kontrollen i seg selv, på en måte.

Nå skal jeg avslutte. Herregud så skrivelysten jeg ble plutselig. Typisk når det er knapt med tid. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *