Tesla, tights og teamjegliker

Har du kjørt Tesla før? Jeg tenkte at Tesla må jo være det letteste å lade da jeg har fått for meg at det kryr av personlige ladestasjoner for kun de få tusen Tesla som kjører rundt i byen. For en bil, den er virkelig helt fantastisk å prøve. Jeg har hørt så mye negativt om Tesla, men har nå forstått at det bare var fra de som ikke eier en selv. Og de som har en Tesla, sier det er den beste investeringen de har gjort. Jeg kjenner ikke kjempemange med Tesla, men de få jeg kjenner, sier sånn cirka det.

Jeg lånte en el-bil i helga. Det er andre gang jeg kjører en Tesla, og jeg er elsker alt ved den. Føler meg kul, føler meg miljøvennlig, føler meg stilig. Rett og slett. På fredag og lørdag gikk det strålende. Jeg ladet den fredag kveld da jeg var på besøk hos Lasse, som også har Tesla. Lørdag brukte jeg en del strøm fordi jeg kjørte tur- retur Skedsmokorset, hvor teamjegliker-samlingen fant sted. I går kveld var jeg skutt. Jeg gledet meg til å bare senke skuldrene. Parkerte forsiktig i garasjen. Nyvasket og pen. Følte garasjen min nesten ikke var Teslaen verdig. Men jeg hadde en stikk-kontakt der. Det var jo derfor jeg så klart kunne lade om natta.

Problemet var bare at den ikke fungerte.

Etter litt strev og pes, lot jeg den stå i håp om at det skulle skje noe etterhvert. Jeg vurderte å fikse strøm et annet sted sent på kvelden, men ville sove overraskende tidlig. Da tenkte jeg at noe så brilliant som at jeg kunne stå opp tidlig og fikse bilen i en hurtiglader.

Har du noen gang prøvd det med en Tesla?

Man må ha en spesiell kontakt, og man må ut av byen. For Teslaer lader man hjemme med egen kontakt, for litt ekstra futt. Oppgitt ringte jeg Lasse og plaget ham tidlig på dagen. Jeg ble stående i regnet på Skøyen og fikk fanden meg ikke til å lade. Hadde lyst å gråte, eller noe teit i meg ville det, mens noe annet tenkte at det gidde jeg ikke. Ringte til Christian og forklarte at jeg kom for sent til samling. Jeg hadde vel og merke ikke noe som skulle skje direkte fra meg før noen timer senere, så det var jo ingen problem . . .

. . . En tredje kompis, med en Tesla, ba meg komme dit og lade. Jeg fikk parkere i garasjen og lade, mens jeg fikk låne en bil til Skedsmo og tilbake. Fabelaktig. Så dro jeg fra samling og leverte bilen etter noen timer. Henta en småladet Tesla og lo litt av det hele. Møtte Kevin og Simen (de er romkamerater) og hang med dem i Nydalen. Det var hyggelig. Da jeg leverte Teslaen på Bislett etterpå, kom Lasse og Arne Morten (nå blir det mange navn her) og hentet meg der. Jeg fikk sitte på hjemover.

De to sistnevnte har sammen startet Bookis. Det er en app som du burde laste ned asap om du liker bøker. Genialt for deg som studerer. Du kan kjøpe nye eller brukte bøker, og du kan selge dine egne. Enkelt ved å scanne strekkoden på boken med mobilen din. Sjekk det ut!

De var i alle fall på helgens samling og hadde motivasjonsforedrag og konkurranser med medlemmene. I bilen leste de fra vandreboka til Bookis, hvor et av medlemmene har skrevet om reisen i teamjegliker. Det er så fantastisk å se vennskapene som er skapt i teamet og jeg er på nytt rørt. Hver samling rører meg på sitt vis. Jeg elsker hva jeg har skapt. Og bedre skal det bli. Om ikke så lenge slipper jeg informasjon om Kull 9. Jeg vet mange venter i spenning.

Til sist. Ser du den fine tightsen? Det er et helt nytt merke som en vakker jente har designet. Merket heter Beyond Feminin og blir lansert om tre uker. Det er den fineste og beste tightsen. Ingeborg, som hun heter, har brukt to år på å utvikle konseptet. Den sitter som et skudd, og teamjegliker var så heldige at de fikk kjøpe den i dag før den kommer ut.

Og det råeste er enda bedre. Jeg og Ingeborg skal designe klær sammen! VI møtes på onsdag for å sette hodene våre sammen. Det er sykt spennende og både jeg og henne gleder oss skikkelig masse!

Endelig skjer det!

Livet smiler. Jeg smiler. Og jeg har til og med laget noe skikkelig digg munch her i kveld som jeg skal dele med der i morgen! Nå er klokka 23.00. Det er rolig og deilig musikk som spiller i stuen. Lys brenner. Jeg har skrevet, og i morgen er det en ny dag. Jeg skal hjelpe til med foto av utøvere på Oslo Bokseklubb, og jeg skal til Gustav og meditere (en av mine favoritt-ting å gjøre). Lag en fin mandag!

3 kommentarer

  1. Tesla er den aller minst miljøvennlige EL-bilen.:) Bedre med en litt mindre, lettere variant.

    1. tingjegliker

      Fin er den uansett. Hvorfor er den minst miljøvennlig? Pga størrelsen?

  2. Linda Haga

    Tesla er ikke bra for miljøet ta å les litt om hvor lite miljøvennlig egentlig en EL bil faktisk er. Mer ett lekegøy og mote.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *