Dette er sinnsykt kult – møt Fair & Square

Jeg har den glede av å dele at jeg og Fair & Square har inngått et samarbeid. I neste kull av teamjegliker skal vi trykke skjorter i bambus. Ikke bare blir de trykket i bambus, som forresten er veldig deilig å ha på seg, men de står bak produksjonen av skjortene, trykkene, lønningene til de som jobber. Alt.

Disse folkene, som står bak denne produksjonen, er unike. Det er mennesker som bryr seg og ønsker å gjøre en forskjell. Jeg har møtt Sigmund, som satte i gang hele bevegelsen, sammen med mange andre. Å skape arbeidsplasser som står i tråd med å behandle mennesker ordentlig, er noe de brenner for. Det ble ikke bare snakket om, det ble gjort!

Jeg måtte ta av meg skoene for å gå inn her. Det likte jeg. Her viste han meg hvordan de gjør det med silketrykk. Alt av materiale blir valgt nøye, og de gjør sitt for å virkelig lage en miljøvennlig klesindustri. For det er mulig, men man må ønske å gjøre jobben.

Jeg er stolt av å dele dette. Dette er stort, og det er noe jeg har ønsket å få til lenge. I morgen skal jeg også i et møte hvor jeg skal designe klær, som ikke har med dette å gjøre, men det er mange ting som skjer nå. Det er spennende og det kiler litt i magen. Tenk at vi skal være med å bære frem noe som er etisk riktig – to the bone!

Livet smiler.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *