Designer en egen tights!

I dag startet jeg dagen med Ingeborg. Vi har sittet og designet en tights sammen, som skal komme til våren. Ting tar tid, men det skal ikke forhastes, for det skal ikke være tull. Det skal være noe skikkelig bra, som man elsker å ha på seg fordi det er digg, men også fint.

Dette er noe jeg har drømt om lenge, og endelig skjer det. Rart med det, men når man tar vare på seg selv, lytter til magefølelsen og holder fokus, så skjer ting. Det du ønsker eller vil, kommer til deg. Har du opplevd det før? Både jeg og Ingeborg føler det litt sånn med dette samarbeidet. At det er meningen.

Designet er et samarbeid mellom Beyond Feminin og Teamjegliker. Teamjegliker har blitt en merkevare, og selv om teamet kommer til å sitte med tightsen først, vil det være mulig å kjøpe den for dere som ikke er med også. Vi tenker muligens å beholde en farge eksklusivt for medlemmene. Det er totalt tre ulike farger.

Bildet under skulle egentlig vise at vi satt og så på ulike farger, men ble vel mer hva vi drakk. Vi satt på Steam, inne i Østbanehallen. Kan meddele at deres latte på soya med vaniljesmak, virkelig smakte godt! Ingeborg har allerede designet en tights (vises lenger ned i innlegget), som snart kommer for salg.

Vi har bestemt så og si det meste om fasong, stoff, farger, hvordan logo skal plasseres. Så gjenstår det pirkepirk som alltid følger med i alle prosesser som man følere at nesten er i mål.

Bare for å vise Beyond Feminin sin tights. Det er den fineste jeg har hatt på meg. Sømløs, men likevel med form på rumpa! Det er mange av de sømløse jeg ikke liker. Synes man får litt bleierumpe i dem?

Uansett. Disse kommer snart, og er små i størrelsen. Jeg skal si fra når den lanseres. Jeg har denne grønne i L. Og i andre tightser bruker jeg lett S. Så da skanner du den er liten. Om du ikke har mye rumpe, holder det med M om du er min størrelse.

(annonselinker) Jeans HER. Genser HER.

Jeg har kjøpt min første jeans som er løs som dette, men samtidig fin i baken og høy i midjen. Elsker den, virkelig! Føler meg litt gammeldags i den, men det er chill å ha den på. Casual er vel det riktige ordet!

Etter møtet i byen hentet jeg jentungen ved Nasjonalteateret. Jeg har ikke sett henne på en stund, så det var deilig å få henne hjem. Vi tok banen hjemover, men kun for å hente fotoutstyr og sette oss i en taxi. Den tok oss til Optimal Trening for å fotografere Marius Rygg (min PT), og et par andre.

Vi ble gående oppover Majorstuen etterpå. Kjente at sekken ble tung for ryggen min. Min evige prolaps. Og rart som det høres ut, så tror jeg meditasjon og stretching er nøkkelen for å bli kvitt smertene. Føler musklene strammer ser mye etter beinøkter, og at det bidrar til smerten.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *