Derfor er jeg så glad

Det blir enklere for hver gang man opplever det. At noen har sviktet deg, at noen har satt mindre pris på deg enn du har gjort med dem. Det er ting som fester seg, stikker deg, brenner deg. Men hvis du lar det stoppe deg, så har du tapt.

Hver gang du føler at noen har gjort deg noe vondt, finnes det en kort vei ut. Denne veien er så kort at det nesten er komisk. Det er vanskelig å forstå at det er så enkelt, men det er nettopp det som gjør det vanskelig. Det du må forstå:

Det var aldri noen som såret deg. Det var du selv som valgte å se det på denne måten. Hvis noen skuffer deg, eller oppfører seg på en måte som du ikke kan stå innenfor, er det bare én måte å slippe fri fra det som gjør vondt. Gå videre, og vit at du er like bra uten vedkommende. Vil du bruke tid og energi på mennesker som ikke gjør at du føler deg bra? Det gjelder både venner og kjærester.

(annonselenker) Hatt HER. Bukser HER. Jakken fant jeg ikke, men er fra Lindex. Ørepynt HER.

Jeg har bodd alene i over åtte år. Det er sinnsykt å tenke på en måte, men fy søren så mye jeg har opplevd. Mange forhold, bekjentskap, reiser. Jeg har levd på en helt sinnsykt flott måte som jeg er stolt av å se tilbake på. Klart det har vært hjertesorg, mange. Men de har hver og en lært meg noe som har gjort meg så sterk.

Den jeg er i dag, er jeg stolt av å være. Jeg har kontakt med meg selv, jeg klarer å se når en situasjon ikke er bra for meg å være i. Jeg klarer å sette så mye pris på friheten og livet mitt, at jeg elsker å være alene. Så klart ønsker jeg å leve med noen. Jeg ønsker å leve med en mann som elsker meg for den jeg er. Alle mine rariteter og særheter. Jeg ønsker å leve med noen som har noen grunnleggende verdier i livet. De verdiene må være i tråd med mine. Jeg vil leve med en bestevenn som ønsker å bruke tiden på å ha det godt og gjøre morsomme og fine ting. En som forstår at drama og bagateller er en dustete ting som egoet vårt lurer oss til å være med på.

Vi kan ha det bra. Hele tiden. Men vi må velge det. Klart det oppstår tragedier, og klart vi kommer til å gråte og oppleve tøffe og vanskelige ting. Men så reiser vi oss opp og løser det på best mulig måte, for ingenting rettferdiggjør det å grave seg ned eller å ikke ta vare på seg selv.

Du kommer først. Før alle. Før barnet ditt. Alt starter hos deg selv. Og når du har deg på plass, så blomstrer alt opp rundt deg også. Ikke ta vann over hodet. Det gagner ingen, du får aldri igjen for det. Prioriter alenetid, det er viktigere enn noe annet, selv om du tror jobb skal dominere livet ditt. Sykemeld deg når du er utkjørt, ikke spill helt, ingen premie for deg i neste liv heller.

Du belønnes alltid for å være god mot deg selv, og deretter andre. Men for at det du gjør mot andre skal være genuint og ekte, så må du ha det bra. Du skal ikke gjøre andre godt for at det skal gagne deg. Du skal gjøre andre godt fordi du kjenner kjærligheten i deg selv til å gjøre det.

Jeg er stolt av valgene jeg har gjort denne sommeren. Jeg har tatt tøffe valg som har eksludert mennesker fra livet, men som har fått meg til å føle meg bedre. Jobb som privat, det er du som person som er en del av det uansett. Og man skal trives begge steder. Skal man ikke? Og man skal drive med noe man elsker å stå opp for å drive med. Det mener jeg.

Lag deg en fin dag. Og husk at du fremdeles kan sette deg opp for Early Bird-tilbud med NYE teamjegliker Kull 9, som har oppstart 2. februar 2019. Vi tar steget ut av fitnesskonkurranser, og det føles virkelig riktig. Kommer til å legge ut en videoblogg om dette etterhvert også. I mellomtiden kan du benytte deg denne listen, man kan kun sette seg opp frem til førstkommende søndag 2. september. Etter dette vil det orginale tilbudet bli lansert, som er noe dyrere enn tilbudet vi kjører ut. Til nå er det over 400 som har satt seg på listen. Det gleder hjertet mitt at så mange har interesse for teamjegliker.

Klikk her og sett deg opp!

2 kommentarer

  1. Synes du har gode verdier

    1. tingjegliker

      Takk, Rune 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *