Bryllupsfotografering på toppen av Norefjell.

Kanskje det har vært litt stille, men jeg tok virkelig dagen av i går. Etter en lang helg med mye jobb, var det virkelig viktig å få landet litt og kommet inn i mammarollen igjen. Søndag kveld slo jeg av mobilen, og den ble av til i morges. Jeg sov til elleve i går, mediterte og gikk tur i skogen. Når jenta kom hjem var det henne i fokus. Jeg la meg klokken ni, rett etter henne. I dag sto jeg opp 5.00 og mediterte, før jeg la meg litt inntil jentungen og slumret en god halvtime. Det ble en kjempefin morgen, og jenta ville vi skulle gjenta det.

Jeg fulgte henne på skolen og fortsatte selv inn i skogen. Fikk meg en fin gåtur før jeg lagde meg en gigantisk smoothie og fikset meg klar for arbeidsdagen. Therese stod utenfor cirka klokken 09.15, og vi kjørte opp til Norefjell. Her møtte vi brudeparet og fulgte dem oppover i fjellet. Til slutt parkerte vi bilene og gikk til fots. I over en time gikk vi, opp til toppen hvor de lenge hadde drømt om å ta brudebildene sine.

Sondre og Marthe, skikkelig fjellfolk. Jeg må si meg litt misunnelig på disse omgivelsene. Det er noe med det, å leve så tett med naturen. Herlige, lekne folk, som det var lett å fotografere. Dette avtalte vi for en tid tilbake, så vi var allerede før bryllupet enig i at bildene ble tatt på en annen dato. Det er første gang jeg har gjort noe som dette, men det var virkelig fantastisk. De har to hunder som løp fritt rundt i fjellet. Kanskje jeg får dele noen bilder med dere når jeg er ferdig med dem. Hundene ble nemlig med på et par av bildene.

På veien ned måtte jeg ta et bilde her. Dette er noe av det vakreste jeg vet, å kjøre langs tett skog som dette, med lange, høye trær. Skyggene fikk meg til å si at vi kjørte gjennom noe så fint som «road and stripes». Therese synes den var litt tørr.

Nå er hjemme, middagen er spist, leksene er gjort. Jentungen er ute og leker med vennene sine og jeg så mitt snitt til å skrive en bloggpost. Det er forresten bursdagen min i dag. 32 år og greier. Synes det har vært en veldig fin dag så langt. 🙂

Lag en fin dag.

4 kommentarer

 1. Gratulerer så masse med dagen vakre du

  1. tingjegliker

   Takk for det, Leni 😀

 2. Gratulerer så mye med dagen❤

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Maren 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *