Den store teamjegliker-festen i oktober

Det er fire og en halv uke til festen. Jeg gjør mitt absolutte for at dette skal bli tidenes fest. Jeg ønsker at festen skal bli så bra at folk nesten vil være med i teamjegliker kun for å få muligheten til å oppleve den årlige festen! Teamjegliker-festen skal foregå én gang i året, men dette er den aller første av dem.

Når det kommer til utfordringer, liker jeg dem. Jeg liker hvordan jeg må tørre å gjøre noe, tørre å spørre noen, selv om jeg kan ende med et nei. Selv om det kan ende opp med at jeg blir litt flau. Man kommer ingen vei hvis man ikke spør. Til nå har jeg safet fire personer som skal være en del av underholdningen på denne festen, og teamjegliker har fått vite om to av dem.

Jeg møtte Abu på Fjøla, inne i Østbanehallen. Fjøla var mitt valg, ironisk nok, da det ikke var mye vegansk å velge i på menyen. Abu er fra Lørenskog. Føler jeg kan si jeg er derfra jeg også. Jeg har i alle fall mye kjærlighet til plassen etter å ha bodd der et par år.

Abu har vært med i filmen Izzat, NRK-serien Taxi og var programleder for talkshowet Tabu med Abu på NRK Nett-TV. Abubakar Hussain, heter han. Egentlig.

Jeg og Abu prata mye.

Vi prata om livet. Samfunnet. Kjendiser. Mediebransjen. Og våre ønsker og visjoner med det vi holder på med.Vi deler mange tanker og det er ikke uten grunn at jeg digger det nye radio-programmet til han og tre av hans kompiser, som heter: Med all respekt. Du kan høre dem på P13 lørdager klokken 12.00.

Jeg endte faktisk med å la radioen gå etterpå, og likte kanalen. Det var deilig å høre på litt andre ting enn P3. Mp3 blir fort for mye mas, og jeg orker ikke høre på radiokanaler med reklame.

(annonselink) Kjolen er fra Lindex.

Bildene av meg er tatt av Abu, så klart. Og omvendt. Dette var moro. En fin lunsj. En kul fyr. Vi lo masse. Abu skal være DJ på teamjeglikerfesten. Men ikke bare det. Abu skal være med i teamjegliker K9. Jeg skal hjelpe Abu fremover med helsen, det jeg kan. Og første del er at han skal gå tur hver dag frem til neste torsdag og dokumentere det daglig. Hvis han ikke går tur må ham bøte med 100 kroner per gang.

Grei deal det?

Jeg har sånn høvelig folka mine for kvelden på plass. Og mens vi holder på kjøper teamjegliker-medlemmene billetter litt etter litt. Det er mat og drikke og underholdning. Rød løper. Pressevegg. Masse kos. Ingen diett. Ingen trening. Kun kos. Og alle tidligere medlem er velkommen. Tenk at vi skal i gang med Kull 8. Det er helt surrealistisk på mange måter. Så lenge siden start. Jeg er et helt annet menneske nå enn hva jeg var den gang. Kull 9 skal bli magisk. Det blir jo bare bedre. Men K9 er et resultat av alle erfaringene vi har tatt med oss helt fra første kull.

Det er babyen min, på nytt. Det er teamjegliker som får ny beinmarg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *