Et brudepar på toppen av Norefjell

I år feiret jeg bursdagen min med å fotografere dette paret. Det var en helt fantastisk opplevelse, som var totalt uventet. Bursdager har ikke noen følelse for meg mer, det er bare en dag, men jeg synes dette ble en aldeles fin dag. Jeg og Therese kjørte opp til Norefjell, og gikk sammen med disse to nydelige menneskene opp til toppen av Norefjell.

Denne turen var i sin helhet en bursdagsgave. Jeg fikk gå på et fjell, og jeg fikk fotografere. Hvor fint er det ikke å ta med seg kjolen til topps? Ikke en hvilken som helst topp, men et sted de ofte går turer, nesten hver helg. Og her oppe har de drømt om å ta bryllupsbildene sine når de skulle gifte seg.

Sammen med de to nydelige hundene deres, gikk vi en time til fots opp til en utsikt som avslørte hele vidda. Det var nydelig.

Tusen takk for en fin opplevelse på hjemstedet deres, Marthe og Sondre. Og takk for at jeg fikk æren av å ta dette oppdraget.

For forespørsel på foto, kontakt meg i kommentarfelt og jeg svarer på mail. Kommentaren din blir ikke publisert. Se flere fotograferinger på Instagram @anetteantonsenfoto , eller i kategori foto her på bloggen. 

2 kommentarer

  1. Monica Gullesen Hansen

    Fantastiske bilda

    1. tingjegliker

      Tusen takk, Monica:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *