Located in Florida, Tampa ATM

Jeg befinner meg i den varmen jeg var glad for at var over, da høsten kom til Oslo. Trodde helt ærlig ikke at det var så varmt her nede, men det er det. Dette bildet tok jeg de ti minuttene vi var på stranden.

Jeg passer to unger. En på tre, ei på fire. To fantastiske unger. Vi bor i et hus på tre etasjer, og har basseng. Kun oss tre. Foreldrene reiste til Las Vegas i natt, og jeg skal passe disse i tre dager. I dag har vi badet mange ganger, tegnet, kjørt på tur, laget mat, lekt med barbie og biler, og spilt mange rare karakterer. Det har helt ærlig vært en utrolig fin dag. Jeg innser plutselig at jentungen har blitt stor. Egentlig teit å si plutselig, men jeg merker at det er lenge siden denne tiden. Dette er en morsom tid.

Jeg får nesten lyst på flere. Ikke så mange, kanskje bare to.

Klokken er 22.17 og jeg har klart meg fint i forhold til tidsforskjellen så langt. Vi stod opp klokka seks, vel og merke. Ungene sovnet på en tidlig biltur klokka 10, og jeg løftet de begge inn på sofaen. Merk: Med denne ryggen. Jeg sliter mye med den om dagen, men jeg har ennå et håp om at jeg plutselig våkner helt fin.

Jeg lover å være takknemlig.

Nå skal jeg gå å legge meg. De sovnet før 19.30, begge to. I hver sin armkrok. De våkner nok tidlig så jeg burde være uthvilt. Vi har hatt en hel dag med kun lek og tilstedeværelse. Har satt meg et lite mål om å forsøke å klare disse tre dagene uten å la dem spille eller se på iPad og tv. I dag gikk det supert!

Mens de sov tidligere på dagen fikk jeg jobbet litt. Det vil si, planlagt noen møter og chattet med jentene som skal på scenen i morgen. Viktig for meg å vite at de har det bra, og vise at jeg tenker på dem selv om jeg er helt borte i Florida. De er i gode hender. To jenter fra K5 er delegat også. Og Therese er der, og Christian så klart. Så har de jo team-vennene i salen som får rope og heie på dem.

Gleder meg til oppdatering. Nå er klokken 4.22 der hjemme.
Lag en fin lørdag.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *