Fra FHM til Medium

Jeg pryder fire sider i det alternative bladet Medium denne måneden. Ikke et magasin jeg leser egentlig, men de ville intervjue meg, og jeg elsker å fremme ting jeg selv står for. Som dette. Å oppleve Vipassana var det beste som har hendt meg. Prøvde en gang å beskrive det i et dikt. Det er umulig å beskrive.

Vel. Det er moro å tenke på at jeg har vært halvnaken i FHM, mens jeg nå sitter og mediterer her. Har jeg blitt koko? Er det kult å vise frem gamle bilder fra FHM? Skal jeg gjøre det?

I butikkhylla på Kiwi jaktet jeg pålegg. Vegansk pålegg. Jeg kom over vegansk ost, og denne fra Oatly. Det skal da være en smøreost. Fantastisk smak!

Mange spør etter denne hylla fra kjøkkenet mitt. Den er fra Skeidar. En av følgerne mine spurte meg etter målene på den, for å lage en selv. Jeg tok gledelig mål av den, og ikke lenge etter fikk jeg tilsendt bilder av en hjemmesnekret hylle lik denne. Hvor kult er ikke det?

Dette er nesten bitt mitt mantra. Jeg står opp tidlig og løper helst ute før noe annet. Dusjer, mediterer og drikker kaffe før jeg starter dagen. Elsker å starte dagen før de fleste og føler meg som en liten superhelt mens jeg drikker kaffe i soloppgang.

Jeg ble akkurat stående å tenke på det å være god på noe. De fleste skjønner ikke at de har et talent, eller er god på noe, fordi det kanskje er for vanlig. Men hvis du vil bli best i noe – ikke prøv å finn opp kruttet på nytt. Ta den tingen du elsker å gjøre mer enn noe annet, finn ut hvordan du kan tjene penger på det, og bli best. Jobb hardt, bli så bra som du kan bli.

I kveld kan dere se meg på bloggerne, når jeg skal fotografere Julianne, aka pilotfrue.

Lag en fin dag.

2 kommentarer

  1. Hei! Lite spørsmål fra fotografspire; hvilket kamera bruker du til shoots? Og redigerer du i Lightroom? Du tar utrolig fine bilder!!

    1. tingjegliker

      Tusen takk. Bruker Canon 5d mark 3. Redigerer som regel bare i raw converter 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *