Høstferie, men mamma jobber.

Stemningen på morgenen her inne, ubeskrivelig. Prøver å dokumentere den i bilder, men det er ikke så lett. Jeg har solen inn på kjøkkenet, og jeg elsker det. Høstsolen er sval og sterk på samme tid.

Jentungen vil ikke på SFO, og det er greit. Det er første ferie jeg har hatt henne der noen dager, så jeg har i grunn ikke dårlig samvittighet. Ståa er sånn at jeg må jobbe en god del om dagen, og det skjønner hun. Jeg elsker bildene jeg tok av henne i dag tidlig.

(annonselinker) Skjørt HER // Bluse HER

Må nesten vise frem den fineste kaffekoppen. Jeg fikk den i bursdagsgave av Kevin Melhus. Eneste jeg ønsket meg. Det er smart, for da kan man ta med seg kaffe rundt i stedet for å bruke masse penger ute. Den holder kaffen varm hele dagen så lenge den er lukket! Bodum har gjort noe riktig. Det er min andre kopp. Elsker kvaliteten.

Hørte fra en leser at man ikke skal ha disse i oppvaskmaskin, men det har jeg alltid vært nøye med. Skylle og vaske for hånd er ikke så vanskelig som man skal ha det til. Noen ting må man bare ta ekstra godt vare på.

(annonselink) Den nye hettegenseren hennes finner du HER.

I dag er det interiør som står på listen. Et mulig samarbeid på gulvteppe, og jeg ønsker å lysne litt opp hjemme. Har til og med vurdert å male kjøkkenet, men tror det vil ødelegge det mer enn det gjør nytte. Arbeidskarer er her og fikser benken, samt pusser og oljer den. Skal skrive om det i kveld, for jeg fikk nemlig litt goodwill der!

Tenker på et stort, hvitt teppe på stua. Rundt! Og i sofaen vil jeg ha hvite puter. Jeg ønsker meg egentlig ny sofa også, men den veien er litt lengre å gå.

I morra skal vi til Nydalen og være publikum når Sophie Elise danse på Skal Vi Danse.

2 kommentarer

 1. Kjempekoselig blogginnlegg 🙂 Du tar kjemepfine bilder, og bildene dine er så uttrykksfulle.

  Det er nok mang en skoleelev som er med mamma og pappa på jobben nå ja. Hos oss er det høstferie neste uke.

  Jeg har nøyaktig samme kaffekopp som det du har, og den er med over alt når jeg skal ut, bortsett fra trening 🙂

  Det blir kjempegøy å være publikum i «Skal vi danse». Jeg heier på Sophie Elise, for hun har virkelig blitt bedre og bedre. Synes det er vanskelig i år å si hvem som kan være vinneren, for jeg synes nivået er så jevnt blant deltakerne. Du må kose deg så mye, og hei høyt på Sophie Elise for meg også 🙂

  Ønsker deg en kjempefin fredagsettermiddag, og ei kjempefin og god helg 🙂

  Purr, purr, fra Toril og kattene

  1. tingjegliker

   Takk, Toril. God helg til deg og kattene 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *