Slik får du menn fra Kvik til å gjøre litt ekstra

Dette er en fornøyd jente. I går ringte det en herremann fra Kvik Kjøkken. Han skulle bekrefte tid for å komme å montere opp en benkeplate som mangler på den ene siden av kjøkken-øya. Jeg har ikke fortalt dere at den har manglet, for det er ikke Kvik sin feil. På slutten av renoveringen endte plata med en sprekk. Den ble sendt tilbake til Kvik. Kvik fortalte at det var feilmontering. Ikke alle montører vil innrømme noe sånt.

Det har vært tider hvor jeg har glemt det, så kommer jeg på det. I nesten to år har jeg manglet denne delen, og i dag fikk jeg den. I telefonen i går spurte jeg om de kunne pusse og olje benken med det samme. Det var ikke en del av planen deres, men jeg fristet med kaffe og bakst. Han lo litt, men jeg hørte at det var å sette pris på.

Er det ikke viktig å gjøre sånt? Jeg pleier å gjøre det med alle som jobber her. Om de er rørlegger, snekker, elektriker. Jeg lager kaffe. Der jeg bodde før pleide jeg å gå ut med kaffe og mat til han som gravde på utsiden av blokka. Det er sånne koselige menneskelige ting som gjør at man vil gi litt ekstra.

De pussa benken. De olja den. De fiksa en sort list jeg manglet over den ene skuffen, og de festet benkeplaten som manglet. Den på høyre side på bildet over.

Og jeg fikk lære meg hvordan jeg skal vedlikeholde trebenken. Jeg har jo ikke smurt den siden jeg fikk den, og den skal helst oljes to ganger i året. Så da vet dere det. Om man ikke gjør det, gjelder ikke garantien på benken. Jentungen løp på butikken straks de kom. Jeg disket opp med kaffe og varmet rundstykker som jeg smurte med syltetøy.

Jeg fikk også en gave fra Kvik. Det var hyggelig. Sånn for å ha kniver i, manglet jeg. Dette var hyggelig. God service er så viktig. Jeg har gått uten den benken i nesten to år, men jeg er skikkelig fornøyd til tross. Dette var ordentlig bra!

(annonselinker) Genser HER. Bukse HER.

Og etter en lang dag, blir det nødmat. Vanilje-yoghurt fra Alpro og Kellog´s. I kveld har vi laget taco. Vegansk taco. Tenker at jeg deler den på søndag. Vi har kost oss sammen hjemme. Hadde et ærend i byen, ellers har det vært å styre her hjemme. I morgen kommer bestevenninna mi Susan og ungen. Og i morgen kveld skal vi være publikum på Skal Vi Danse.

Lag deg en fin lørdag i morgen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *